به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این تیراندازی که در قطار سریعالسیر آمستردام به پاریس رخ داد، دو نفر به شدت زخمی شدند، و بازیگر مشهور فرانسوی ژان اوگ آنگلاد به خاطر شکستن شیشه برای به صدا درآوردن زنگ خطر دچار جراحت مختصری شد.
یکی از دوستان آنگلاد درباره این حادثه و حضور این بازیگر در قطار گفته است : «حال ژان اوگ آنگلاد خوب است. اما او به دلیل تجربه کردن این حادثه در شوک به سرمیبرد.»
بر اساس بسیاری از گزارشها، دو نفر از اعضای نیروی دریایی آمریکا با فرد مسلح درگیر شده، و توانستهاند که جلوی او را بگیرند. البته هر دو نفر آنها در این درگیری زخمی شدهاند.
اوگلاد بازیگر فرانسوی سینما بازی در فیلمهای مانند «دختری به نام نیکیتا»، «نهایت خطر» و «گرفتن جانها» را در کارنامه کاری خود دارد.
فرد مسلحی که اقدام تیراندازی در قطار کرده بود، پس از متوقف شدن قطار در ایستگاه بازداشت شده است. این مهاجم 26 ساله اصالتی مراکشی دارد. او علاوه بر یک قبضه سلاح کلاشنیکف، چندین سلاح سرد نیز همراه خود داشته است.
منبع : ورایتی / 21 اوت
57241
نظر شما