207 تفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری طراحی، ساخت و عملیاتی شدن پروژه ناوشکن جماران را باعث ارتقاء سامانه دفاعی ایران دانستند.

 به گزارش خبرآنلاین،در این نامه خطاب به رهبر انقلاب آمده است: با وجود این ناوشکن سامانه دفاعی ایران در عرصه دریا به یکی از قدرتمند‌ترین کشورهای منطقه خاورمیانه ارتقا یافت و موجی از شادی، سرور، احساس، اقتدار، عزت و غرور سراسر ایران اسلامی را فرا گرفت.

عملیاتی شدن این پروژه پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را بر فراز یکی از رفیع‌ترین قلل علم و فناوری بومی را برای چندمین بار به اهتزاز درآمده و گامی بلند در تحقق سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران برداشته شد.

این همه مرهون رهنمودها و تدابیر حکیمانه و فرامین عزت‌آفرین جنابعالی در عنایت ویژه به مقوله راهبردی جنبش نرم‌افزاری و تولید علم است که سالهاست سند چشم‌انداز و برنامه‌های توسعه مورد توجه و اعمال نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بوده است.

امروز شاهدیم که پس از ابلاغ فرمان راهگشای جنابعالی درخصوص ساخت ناوشکن، هسته‌ای از نیروهای متشکل از زبده‌ترین و بهترین متخصصان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گردهم آمدند و با مجاهدت‌های جانانه و تلاش‌های خالصانه به ساخت یکی از پیشرفته‌ترین ناوشکن‌های روز دنیا دست یافتند.

نمایندگان در پایان، این پیروزی را به ملت و دانشمندان و جوانان، فرماندهی متعهد کل ارتش و فرماندهی نیروی دریایی ارتش و بالاخص محققان، پژوهشگران و دانشمندان آن نیروی مدون و صنایع دفاعی وزارت دفاع تبریک گفتند. 

کد خبر 44987

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین