به گزارش خبرگزاری فرانسه از تهران،فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس در مقالهای که در روز سهشنبه در روزنامه دولتی ایران انتشار یافت اعلام کرد تحت تاثیر میهماننوازی ایرانیها قرار گرفته است.
وی تاکید کرد:« آنچه مرا بیش از همه تحت تاثیر قرار داد میهماننوازی گرم ایرانیها و جسارت آنها در یافتن روشهای جدید» برای تقویت مناسبات با قدرتهای بزرگ پس از توافق هستهای 14 ژوئیه بود.
هاموند افزود:« مصمم هستم پایان مذاکرات هستهای را به فصل جدیدی در روابط کشورم با ایران تبدیل کنم».
وی با ذکر این که انگلیس و ایران روابط «پیچیده» و اغلب «دشواری» داشتند تصریح کرد انتظار ندارد « همه مشکلات یک شبه حل و فصل شود» اما « اگر فضای اعتماد ایجاد کنیم، میتوانیم اوضاع را پیش ببریم و این دقیقا همان کاری است که در میز مذاکرات هستهای انجام دادیم و امیدوارم برای از سرگیری روابط با ایران تکرار شود».
وزیر امور خارجه انگلیس روز دوشنبه پیش از ترک ایران با حسن روحانی رئیس جمهور ایران گفتگو کرد. روحانی در این دیدار گفت قدرتهای بزرگ متوجه خواهند شد که تعامل با ایران مناسبتر از تقابل با این کشور است.
52261
نظر شما