علی جمشیدی کارشناس مسئول امور مراتع اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از وقوع سالانه7 تا 10 مورد آتش سوزی در سطح مراتع این شهرستان خبر داد

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین علی جمشیدی در نشست بهره برداران مراتع و همیاران طبیعت شهرستان دامغان با محور آتش سوزی در عرصه های جنگلی و مراتع که با حضور جمعی از دوستداران و صاحب نظران عرصه های طبیعت صبح امروز در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان برگزار شد اظهار داشت: با حضور به موقع و تلاش نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری و در صورت لزوم کمک مردم و دیگر دستگاه ها این آتش سوزی ها مهار می شود.
وی با بیان اینکه حفاظت از جنگل ها و مراتع وظیفه ای همگانی است تصریح کرد: کمک و همکاری مردم و دستگاه های اجرایی منجر به کاهش خسارت بر اثر آتش سوزی در سطح مراتع و جنگل می شود که این همراهی باید بهتر از گذشته تقویت شود.
کارشناس مسئول امور مراتع اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان گفت: پروژه اصلاح و احیاء شامل بذرپاشی و درختکاری با هدف استقرار پوشش گیاهی و کاهش اثرات فرسایش آبی و بادی ازجمله کارهایی بوده که در طول سال انجام می گیرد و نقش مهم و اساسی در حفظ و حراست از عرصه های منابع طبیعی به ویژه مراتع دارد

کد خبر 451724

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار