حبيبالله خجستهپور، فرماندار خرمآباد، در اين مراسم اظهار داشت: هر چند که دستگاههاي اجرايي و شرکتهاي خدماتي در زمينهٔ حفاظت از آب مسووليت دارند ولي همه به عنوان شهروند در اين زمينه مسووليم و هر کس به نحوي بايد به وظيفه خود عمل کند.
وي ضمن تقدير از شرکت آبفاي لرستان افزود: امروز شاهد افتتاحيه پروژه ايستگاه پمپاژ آب چشمه گلستان هستيم که ميتواند در زمينهٔ حفاظت و حراست آب مثمر ثمر باشد.
فرماندار خرمآباد عنوان کرد: اميدواريم با بهرهگيري از دستگاههاي ذيربط از ذخاير خدادادي که در استان لرستان کم نيست استفاده کنيم.
مدير عامل شرکت آب و فاضلاب شهري لرستان در ادامه گفت: برخلاف خشکسالي سال جاري و شرايط جوي که باعث کمبود منابع اب در کشور شده برنامه ريزي هاي جدي در راستاي کاهش مشکل آب شرب در اين استان شده است.
حميدرضا کرم وند اظهار کرد: پروژه ايستگاه پمپاژ و خط انتقال آب چشمه گلستان خرم آباد از مصوبات سفر هيات دولت به استان لرستان بوده است.
وي اظهار کرد: در مجموع بيش از 80 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي ايستگاه پمپاژ و خط انتقال آب چشمه گلستان به شهر خرم آباد هزينه شده و با اجراي اين پروژه آب چشمه هاي اطرف قلعه فلک الافلاک براي تامين آب شرب بخش هاي مرکزي و شرقي شهر خرم آباد جمع آوري مي شود ودر نهايت به تصفيه خانه شهرخرم آباد انتقال مي يابد.
وي افزود: اين ايستگاه پمپاژ با دبي 800 ليتر در ثانيه و طول خط انتقال سه کيلومتر با هدف تامين آب بخش هاي مرکزي و شرقي خرم آباد فعال شده است
ایستگاه پمپاژ آب چشمه گلستان با حضور معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب منطقهای کشور و جمعی از مسوولان استان در خرمآباد افتتاح شد
کد خبر 451851
نظر شما