فارس نوشت: بازیکن اصفهانی تیم ملی ووشوی بانوان مدال طلایش در مسابقات ووشوی قهرمانی آسیا را به شهدای غواص تقدیم کرد.

فاطمه جزینی گفت:  اصفهان از همه نظر در ورزش رزمی ووشو نسبت به دیگر استان‌های کشور موفق عمل کرده است.

وی افزود: با توجه به کسب نتایج برتر در مغولستان چین توسط ووشوکاران نونهال اصفهانی مسئولان باید قدر ورزشکاران قهرمان را بیشتر درک کرده و در فراهم‌ آوردن امکانات لازم در این رشته ورزشی تلاش کنند.

بازیکن اصفهانی تیم ملی ووشوی بانوان با بیان اینکه در این مسابقات زهرا کیانی با 2 مدال طلا و یک نقره، شاهین بنی‌طالبی یک طلا و من با یک طلا برای تیم ایران افتخارآفرین بودیم، تأکید کرد: در مسابقات آسیایی مغولستان چین از بین تمام ملی‌پوشان تیم ملی ایران، ووشوکاران اصفهانی به 4 مدال طلا دست‌یافته و نسبت به ملی‌پوشان سایر استان‌ها بسیار خوش درخشیدند.

بازیکن اصفهانی تیم ملی ووشوی بانوان همچنین از تقدیم مدال طلایش در مسابقات ووشوی قهرمانی آسیا به شهدای غواص خبر داد.

این ورزشکار با بیان اینکه مسئولان ورزش استان ارزش قهرمانان را بیشتر درک کنند، یادآور شد: در مسابقات کشوری که برگزار شد، همه تیم‌های شرکت کننده با لباس‌های یک‌دست و بسیار منظم در رقابت‌ها حضور یافتند اما بازیکنان تیم ما که نماینده ووشوی استان اصفهان بود هر کدام با لباس‌هایی از رنگ‌های مختلف در آن مسابقات ظاهر شدند.

وی تصریح کرد: همین بی‌توجهی برای استانی که بیشترین ملی‌پوش و مربی را با بهترین شرایط کسب مدال و مقام در تیم ملی به همراه دارد، پسندیده نیست.

این ملی‌پوش اصفهانی افزود: از هشت سالگی در ورزش ووشو شروع به فعالیت کردم، چهار سال است که به طور حرفه‌ای این رشته را دنبال کرده و سه مسابقه برون‌مرزی انجام دادم.

رقابت سخت با حریفان آسیایی

وی تصریح کرد: نخستین حضور من در رقابت‌های ملی، مسابقات آسیایی فیلیپین بوده که دو مقام چهارمی و پنجمی را به دست آوردم، دومین تجربه را در مسابقات جهانی ترکیه کسب کردم که با ناداوری چهارم شده و مسابقات آسیایی مغولستان چین که اخیرا برگزار شد و در تالو (اجرای نمایشی فرم) سبک گون‌شو به مدال طلا دست‌یافته و در سبک سن لو از بین 25 نفر شرکت کننده توانستم به مقام ششم برسم.

جزینی با اشاره به اینکه گذر از رقبای سرسخت در گون شو‌و سن‌لو و کسب مدال بسیار دشوار بوده است، یادآور شد: کشورهای مالزی، اندونزی، ویتنام، سنگاپور، برونئی، میانمار، قزاقستان، چین، چین تایپه، فیلیپین، ژاپن در زمره حریفان قدرتمند بوده که در این مسابقات حضور داشتند.

وی با بیان اینکه به هنگام نزدیک شدن به مسابقات رسمی دو مرتبه در روز (صبح و عصر) و در مواقع عادی روزانه چهار ساعت یا بیشتر تمرین می‌کنم، عنوان کرد: مهر ماه سال آینده مسابقات جهانی ووشو برگزار می‌شود و سه ماه قبل از آغاز مسابقات اردوی تیم ملی آغاز به فعالیت می‌کند.

به گفته قهرمان ملی‌پوش نونهال اصفهانی المپیکی شدن ووشو، شرکت در این مسابقات و کسب خوش‌رنگ‌ترین مدال یکی از بزرگ‌ترین آرزوهای ورزشی وی و سایر ووشوکاران ایرانی است.

وی تأکید کرد: زهرا کیانی با تکنیک بالا و انجام تعداد مسابقات بین‌المللی بیشتر و هانیه رجبی در رده سنی بزرگسالان با اخلاق و بسیار تکنیکی دارای چهار مدال، یک طلا، دو نقره و یک برنز در مسابقات آسیایی فیلیپین از الگوهای رزمی‌کار من در این عرصه هستند.

جزینی با ابراز رضایت از وضعیت اسکان، تغذیه و تمرینات در اردوی تیم ملی قبل از اعزام به این مسابقات، یادآور شد: فدراسیون ووشو با وجود داشتن مشکلات مالی در طول مدت سه ماه که تمرینات اردوی تیم ملی در آکادمی ووشوی مجموعه ورزشی آزادی انجام شد، تمام امکانات را در حد مطلوب فراهم کرد تا کادر فنی و بازیکنان هیچ کمبودی را احساس نکرده و با آرامش هر چه بیشتر خود را برای شرکت در این سطح از رقابت‌ها آماده کنند.

وی ادامه داد: از تمام زحمات رئیس و نایب رئیس فدراسیون ووشو و همچنین معماری مربی تیم ملی و حاجی‌زاده سرپرست تیم، دیگر مربیان و پشتیبانی پدر و مادرم تشکر و قدردانی می‌کنم.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 452844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =