متن كامل پيام قاسم سليماني دشتكي، به شرح ذيل است:
بسم الله الرحمن الرحيم
انا لله و انا اليه راجعون
إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يهْدِي لِلَّتِي هِي أَقْوَمُ وَيبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا
قطعاً اين قرآن به [آيينى] كه خود پايدارتر است، راه مىنمايد و به آن مؤمنانى كه كارهاى شايسته مىكنند، مژده مىدهد كه پاداشى بزرگ بر ايشان خواهد بود.
با كمال تألم و تأثر، در گذشت معلمان اخلاق را، به جامعه شريف فرهنگيان فرهيخته و دانشوران نظام تعليم و تربيت چهارمحال و بختياري تسليت ميگويم.
معلمان عزيز، در حقيقت آموزگاران درس پاكي و شرافت و از خودگذشتگي و ايثار و كمال اخلاق انساني هستند، يقيناً تلاشهاي مستمر و حضور عالمانه و خالصانه معلمان در نظام تعليم و تربيت و اثرات و ثمرات گرانبهاي آنان در تغيير و ارتقاي نظام آموزش و پرورش بيبديل است، قطعاً ياد و خاطره اين سه معلم فرهيخته در اذهان فرهنگيان اين ديار جاودان خواهد ماند.
اينجانب ضايعه درگذشت اين معلمان فرزانه و گرانقدر را به خانوادههاي محترمشان و به مردم شهيد پرور و غيور شهرستان لردگان تسليت و تعزيت عرض نموده و براي آنان از درگاه ايزد منان علو درجات و براي بازماندگانشان صبر و شكيبايي مسئلت دارم.
نظر شما