ذبیح اله قائمی در نشستی با مدیران دستگاههای اجرایی استان البرز با هدف بررسی آخرین وضعیت تدوین سند آمایش سرزمین البرز در محل استانداری البرز افزود: شناخت سرزمین و حداکثر استفاده از آن، اختصاص برخی مناطق به بعضی فعالیتها و محصولات تولیدی، تنظیم راهبرد بلند مدت توسعه ملی، توزیع بهتر جمعیت با توجه به منابع طبیعی و فعالیتهای اقتصادی از جمله ضرورتهای تدوین این سند مهم بشمارمی رود.
وی ادامه داد: طرح مطالعاتی آمایش سرزمین البرز یکی از طرح های مهم و محوری است که از اواخر سال 90 در این استان آغاز شد و محصول نهایی آن، برنامه ریزی دقیق و حساب شده توسعه ای برای استان نوپای البرز است.
قائمی خاطرنشان کرد: البرز با 5 هزار و 500 کیلومترمربع وسعت و جمعیت بالای دو میلیون و500 هزار نفر به لحاظ گردشگری دارای اهمیت بالایی است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان البرز تصریح کرد: وجود راههای مواصلاتی، منطقه ویژه، نیروی مراکز تحقیقاتی متعدد، بزرگترین تولیدکننده داروی فاکتور هفت و ام اس در خاورمیانه از جمله ویژگیهای منحصر استان البرز است.
وی گفت: اکنون تمامی بخشهای لازم در تدوین سند آمایش سرزمین مورد مطالعه قرار گرفته و در بحث آیندهنگری برای استان البرز هستیم و با کمک اساتید دانشگاه استان نوپای البرز را به سمت توسعه پیش میبریم.
قائمی تاکید کرد: این سند نقش موثری در تصمیمات و برنامهریزیها دارد و این امر مستلزم آن است که مشارکت همه دستگاههای اجرایی را داشته باشیم.
تسنیم نوشت: معاون استاندار البرز طرح مطالعاتی آمایش سرزمین را یکی از اقدامهای مهم و تعیین کننده در این استان دانست، گفت: البرز بزرگترین تولیدکننده داروی فاکتور هفت و ام اس در خاورمیانه است.
کد خبر 453189
نظر شما