افزایش ظرفیت آبی تهران با اتصال خط طالقان–بیقان

رزازی، سخنگوی استانداری تهران، با اشاره به مدیریت تنش آبی پایتخت گفت: وزارت نیرو و استانداری تهران طی ماه‌های اخیر با برگزاری جلسات تخصصی و هماهنگی در سطح سران سه قوه، مجموعه‌ای از اقدامات فوری و زیرساختی را برای کاهش فشار آبی تهران اجرا کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، خط انتقال آب سد طالقان به بیقان که پیشرفت فیزیکی آن حدود ۴۲ درصد بود، با دستور رئیس‌جمهور زودتر از موعد به شبکه سراسری متصل شد و اکنون ۵۰۰۰ لیتر بر ثانیه به ذخایر آبی تهران افزوده می‌شود.

رزازی همچنین از پیگیری وضعیت رینگ پیرامونی تهران و سد لار خبر داد و تأکید کرد که بخش مهمی از مشکلات اعتباری این پروژه‌ها در حال برطرف شدن است.

وی افزود: در حوزه آب و فاضلاب، هفت تصفیه‌خانه جدید به‌زودی وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد که نقش مهمی در افزایش تاب‌آوری آبی کلانشهر تهران خواهد داشت.

سخنگوی استانداری تهران در پایان از همکاری رسانه‌ها و همراهی مردم قدردانی کرد و گفت: «استانداری تهران با تمام توان در خدمت مردم و رسانه‌هاست تا پروژه‌های مدیریت بحران و توسعه زیرساخت‌ها با بهترین کیفیت اجرا و اطلاع‌رسانی شوند.»

کد خبر 2143049

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار