تا ۳۰۰ سال دیگر هیچ درختی روی زمین باقی نمی‌ماند

ایسنا نوشت: ‌محققان دانشگاه ییل مدعی هستند که تا 300 سال آینده دیگر خبری از درخت نیست. هر ساله 15 میلیارد درخت توسط انسان قطع و تنها پنج میلیارد آن دوباره کاشته می‌شود.

نحقیقات جدید حاکی از آن است که بیش از سه هزار میلیارد درخت بر روی زمین وجود دارد که این آمار به طور قابل توجهی بیش از برآوردهای قبلی و هفت برابر بیشتر از تصور محققان است. اما آیا نسبت به جمعیت انسان‌های کره زمین، این تعداد درخت زیاد است؟

گروهی از جوانان وابسته به سازمان ملل متحد، قصد کاشت یک میلیارد درخت بر روی کره زمین را دارند. برآوردهای قبلی نشان داده بود که 400 میلیارد درخت بر روی کره زمین وجود دارد، اما محققان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و مدل‌های رایانه‌ای به نتایج جدیدی دست یافتند.

نتایج این تحقیق نشان داد، هر ساله 15 میلیارد درخت توسط انسان قطع و تنها پنج میلیارد آن دوباره کاشته می‌شود. این آمار نشان می‌دهد سالانه 10 میلیارد درخت از بین می‌رود که این موضوع نگران‌کننده است و با توجه به این موضوع اگر این روند ادامه پیدا کند، تا 300 سال آینده درختی بر روی زمین وجود نخواهد داشت.

محققان عنوان کردند: نزدیک به 1.4 تریلیون درخت در جنگل‌های استوایی و گرمسیری وجود دارد که البته درختان این مناطق هم در حال از بین رفتن است. در واقع کاشت یک میلیارد درخت بر روی زمین تاثیر آنچنانی بر روی تغییر آب و هوا ندارد، اما این موضوع، کاشت درخت توسط این گروه را متوقف نکرده و این گروه قصد کاشت 18 میلیارد درخت را دارند که این امر نقش مهمی در محیط‌زیست و زندگی افراد خواهد داشت. محققان هشدار دادند با پایان زندگی درختان، زندگی انسان هم به خطر می‌افتد. نتایج این بررسی در مجله Nature منتشر شده است.

۵۴۵۴

 

کد خبر 455207

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • الکس IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۷
    14 1
    اینجوری که داره پیش میره تا 300 سال دیگه زمینی در کار نخواهد بود
  • بی نام IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
    8 2
    حالا میفهمم چرا میگن تبلت ها صنعت کاغذ فنلاند رو ورشکست کردند بالاخره اپل یک کار خوب برای دنیا انجام داد بهتر ای کاش صنعت کاغذ متلاشی بشه بره باید برای رفع نیاز حیاتمون رو نابود کنیم
    • مازنی A1 ۲۲:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
      7 0
      اینجور محاسبات خیلی ساده‌لوحانه‌ست و بیشتر به درد گروه‌های سبز متشکّل از مردمان بیکار و بی‌درد می‌خوره. در اینجا نمی‌خوام بگم که جایگزین کردن کاغذ با تبلت به نفع درختان هست یا نیست بلکه می‌خوام بگم که محاسبات مربوط به چرخۀ زیست محیطی به این سادگی نیست. به عنوان مثال امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته تنها کاغذهایی مصرف می‌شه که از مزارع به دست می‌آد و کاغذهای حاصل از قطع جنگل جلوش گرفته می‌شه از طرف دیگه زباله‌های دیجیتال جزو سمی‌ترین زباله‌های زیست‌محیطی محسوب می‌شن که ماحصل اون آلوده‌تر شدن خاک و آب خواهد بود. همونطور که گفتم اینجور نتیجه‌گیری کردن‌ها بیشتر توسّط به اصطلاح فعّالان سطی‌نگر سبز هست که بیشتر برای پوز تبلیغاتی از اون استفاده می‌کنند