نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس پیشنهاد کرد به همه فرماندهان ارشد که در عملیات دستگیری ریگی نقش داشتند نشان لیاقت اهدا شود.

محمود شهریاری در گفت و گو با خبرآنلاین با تقدیر از مجموعه وزارت اطلاعات افزود: واقعا دستگیری ریگی یک کار غرو آفرین بود که وزارت اطلاعات با همکاری نیروی هوایی ارتش آن را محقق کرد.

به گفته وی دستگیری ریگی نشان از اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) دارد، به این جهت اقدام وزارت اطلاعات جای تقدیر دارد.

کد خبر 45521

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین US ۱۷:۱۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    با تبریک به مردم ایران.منتظریم هرچه زودتر این ابلیس خائن را در حال اعتراف کردن به دست داشتن با اونایی که وزیر اطلاعات گفتند اقرار کند و از تلوزیون پخش شود.
  • بدون نام IR ۱۸:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    سلام بر سربازان گمنام امام زمان (عج) كه ملت ايران را با دستگيري عامل كثيف استكبار جهاني شاد كردند
  • نظر دهنده IR ۱۹:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 1
    اولا این یارو باید چند بار اعدام شه دوما باید تصویر اعدام این یارو رو همه جا پخش کنن(مخصوصا تلویزیون)
  • بدون نام KW ۲۰:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    البته تلویزیون الجزیره به نقل از خبرنگارش در اسلام آباد گفته که آقای ریگی هفته گذشته از سوی پاکستان دستگیر و تحویل مقامات ایرانی شده بود. شماری از مقامات جمهوری اسلامی در ماه های گذشته بارها تاکید کرده بودند که هسته مرکزی و رهبری گروه جندالله در پاکستان مستقر است که پس از انجام عملیات در داخل خاک ایران، با عبور از مرز به آن کشور پناه می برد و خواستار بازداشت و تحویل آنان شده بودند.
  • صابر IR ۲۰:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    درود فراوان به بچه های اطلاعات و ارتش ، خداوند نگهدار شما
  • عهاع IR ۲۰:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    خاک تو سرتون که یک جوان 30 ساله شما را 10 سال بازی داده و سپس افتخار می کنید. و شیرینی پخش می کنید
  • زکی IR ۲۰:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    ایوالله
  • یار IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
    0 0
    ریگی تنها نبود که دستگیر شد بلکه امریکا انگلیس وبقیه جنایت کاران هم همراه ان گرفتار شدند
  • نويد IR ۰۳:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    0 0
    اون كساني كه سعي ميكنن اينكار را كم اهميت جلوه بدن بگن چرا آمريكا با اين ادعا نميتونه بن لادن رو بگيره....
  • ارمغاني IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    0 0
    با درود فراوان به سربازان گمنام امام زمان(ع)خداوند نگهدارتان باد .بخدا سوگند مردم ايران دعايتان ميكنند اي شيران كشور اسلامي ايران .مهدي (عج)حافظ شما.
  • hossin IR ۰۷:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    0 0
    آفرين بردلاورمردان اطلاات وسربازانگمنام امام زمان(ع)
  • رهاد IR ۰۷:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    0 0
    با عرض تبریک و خسته نباشید. انصافا باید این گروه تیکه تیکه شوند
  • ناصر IR ۰۸:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۶
    0 0
    نیرو های ایرانی با این دستگیری برتری مطلق خود را به سرویس های اطلاعاتی امریکا و اسرائیل نشان دادن. انها اگر توان دستگیری بن لادن را ندارند به ایرانی ها ورگذار کنند!!
  • milad IR ۲۰:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۷
    0 0
    مردم با این خبر دوباره شادی و خوشحالی و بعد از 8 ماه احساس کزدند واقعا دم همه دلسوزای مملکت گرم
  • بدون نام IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
    0 0
    شما که فقط از وزارت اطلاعات تشکر می کنید پس نیروی هوایی ارتش چی !! اگه جنگنده های نیروی هوایی نبودن الان اوضاع طوری دیگه بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین