روزنامه ایران نوشت: مرد جوانی که در سیزده بدر دچار مسمومیت مرموزی شده بود، پس از پنج ماه دست و پنجه نرم کردن با مرگ، تسلیم شد.

این مرد به بهانه نبودن تخت از بیمارستان ترخیص شد و بدون اینکه پرستار آموزش‌دیده‌ای بر بالینش باشد، در خانه مادری تحت مراقبت بود که به خاطر استفاده از سوند آلوده از پای درآمد.

عصر پنجشنبه 13 فروردین ماه سال‌جاری هنگامی که اعضای خانواده از تفریح در فضای سبز حاشیه اراک به خانه برگشتند متوجه حال بد بابک نادری فرد 32 ساله شدند.

آنان هرچه اصرار کردند تا این مرد جوان به مراکز درمانی برود، نپذیرفت و ترجیح داد در خانه‌شان استراحت کند.

بامداد همان روز مرد جوان دچار تشنج شدید شد که خانواده‌اش سریع با اورژانس تماس گرفتند و پس از معاینات میدانی تکنیسین‌ها بابک به بیمارستان انتقال یافت. مرد جوان که حالش بهتر شده بود، خیلی زود از بیمارستان مرخص شد و دو روز بعد برای دیدن مادرش از اراک به سمت تهران حرکت کرد که به محض ورود به تهران باز دچار تشنج شدید شد و سریع به بیمارستان انتقال یافت.

پزشکان پس از معاینات اولیه مسمومیت شدید ناشی از مواد غذایی آلوده را تأیید کردند و خیلی زود مرد مسافر به کما فرو رفت. بابک حدود یک هفته در بیمارستان بستری بود تا اینکه پزشکان اعلام کردند تخت خالی نداریم و وی با وجود اینکه در کما بود و نیاز به مراقبت‌های ویژه داشت، باید مرخص می شد. خانواده بابک هرچه اصرار کردند، نتیجه‌ای نداد و به ناچار مجبور به ترخیص کردن وی شدند.

وقتی بابک در وضعیت بسیار بدی راهی خانه‌اش شد، خانواده‌اش با همکاری بهزیستی ساکشن و تخت گرفتند مرد جوان 5 ماه در این حالت قرار داشت تا اینکه 10 شهریور ماه بار دیگر دچار تشنج شدید شد و با آمدن اورژانس و تزریق مسکن به حالت اولیه برگشت تا اینکه روز جمعه 13 شهریور ماه پس از چند ماه مبارزه با مرگ جان خود را از دست داد.

عموی مادری بابک به شوک گفت: بابک 32 سال سن داشت و بتازگی پدر شده بود روز حادثه هیچ کس متوجه نشد چه ماده غذایی موجب مسمومیت شدید وی شد حتی فکر اینکه این اتفاق بیفتد هم غیر قابل باور است چون یک پسر سالم و کاری بود.

وی افزود: وقتی او را به بیمارستان بردیم مسئولان بدون در نظر گرفتن وضعیت بد بابک گفتند چون تخت نداریم باید دستگاه‌ها را از بدنش قطع کنیم و مرخص شود هر چه اصرار کردیم هیچ کسی توجهی نکرد و مجبور شدیم او را مرخص کنیم و بعد وقتی به بهزیستی معرفی شدیم به ما یک تخت و ساکشن دادند در این مدت خودمان در خانه از وی نگهداری می‌کردیم تا اینکه جمعه بعد از تشنج از بین رفت و پزشکی قانونی گفت علت مرگش عفونت ادراری بوده، چون که سوند آلوده به بدنش وصل شده بود، اگر بابک در بیمارستان می‌ماند، حتماً به او بهتر رسیدگی می‌شد و حالا یک کودک بدون پدر تنها نمی‌ماند.

۴۷۴۷

کد خبر 455832

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    98 3
    این بیمارستان امام خمینی اراک قتل گاه مردم استان مرکزی.امید وارم گذری کسی نیوفته
  • مريم ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    105 3
    فكر كن اين اتفاق در يكي از كشورهاي اروپايي ميفتاد رسانه ها چه ميكردن اي دادبيداد كور خودمونيم بيناي مردم
  • م. A1 ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    73 4
    هر دم ازین باغ پزشکان و بیمارستانها بری میرسد واقعا اینا دیگه کین بخدا...خدا رحمت کنه این پدر جوانو ... تسلیت میگیم به خانوادش. خبر اینم نمیخوا چاپ کنی ؟؟؟
  • بی نام IR ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    71 4
    خدا نگذرد از پرسنل بیمارستان که جان بیمار برایشان کمترین ارزشی ندارد
  • کیان IR ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    87 4
    نتونستن یه مسمومیت رو درمان کنن
  • بی نام IR ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    78 4
    هیچ کس هم پاسخگو نیست
  • بی نام IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    16 3
    بعد میگن چرا از پزشکا انتقاد میشه این یه موردشه و خود بنده که چندان سرو کاری با بیمارستان ندارم چند مورد مشاهده کرده ام حالا ببین چه وضعیتیه اونجا
  • بی نام A1 ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    18 1
    شما فقط سریال در حاشیه رو کنسل کنید
  • کریم IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    15 1
    وقتی هیچ اشنایی به حقوق خود نداریم این بلاها سرمان می اید
  • بی نام A1 ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    15 2
    یعنی پزشک قانونی تونسته تشخیص درستی بده؟یعنی چی مسمومیت بوده و مرگشو ناشی از سوند ادراری گزارش کردن؟این بنده خدا معلومه از کم کاری کادر درمان مرحوم شده و حتی تشخیص درستی انجام نشده که درمان بشه...قابل توجه وزیر دلسوز بجای اینکه برا پزشکای متخصص کارانه 100 میلیونی در ماهواریز کنین که تو هیچ جای دنیا این رقم وجود نداره یکم بهشون حس مسولیت پذیری یاد بدین.
  • بی نام IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    15 1
    شما هایی که تا اتفاقی برای پزشکان میافته زود جبهه گیری میکنید آِ ی جامعه پزشکی فلان شد بیسار شد تا یک برنامه تلویزیونی که واقعیت جامعه پزشکی را در ایران نشان میده شما علیهش جبهه میگیرید چون حقیقت براتون تلخ ، حالا بیایید جواب این خانواده داغ دیده و هزاران خانواده دیگه به خاطر سهل انگاری شما دکترها و بیمارستانها جان داده اند را بدهید...
  • بی نام IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    17 1
    باید با مسببین این حادثه ناگوار برخورد شود. چیز به این سادگی باعث مرگ باید شود؟
  • احسان IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    9 1
    به قول م. اینا دیگه کین به خدا
  • ali A1 ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    15 1
    تا کی می خوایم شاهد از دست رفتن جوونای این مملکت به ای سادگی باشیم؟ از خبر انلاین خواهشمندم این قضیه رو پیگیری کنه کی پاسخگوی خانواده این مرحومه؟
  • بی نام IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    2 0
    کمپین اگه تشکیل بشه این مسائل حل میشه اینا فقط کمپین می طلبه
  • بی نام EU ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    3 0
    در حاشیه
    • باران A1 ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
      0 0
      فک کردین تو ایران چند نفر مثل مهران مدیری پیدا میشن که دل و جرئتشو داشته باشن؟
  • ميثم CA ۰۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
    5 0
    اين گزارشو يك ادم بيسواد نوشته. اگر واقعا بيمارستاني مريض كما رو مرخص كرده بايد درشو بست.ولي بيشتر احتمال داره نويسنده معني كما رو نميدونسته. حتي تشنج هم به نظر معقول نمياد. من به احتمال ٩٩ درصد ميگم هيچ بيمارستاني در ايران نيست كه امكانات پذيرش بيمار تشنج كرده به كما رفته رو داشته باشه و درحالي كه هنوز در كماست و علت بيماريش و درمانش مشخص نشده بيمار رو به زور مرخص كنه. اي كاش كسي پيدا بشه تا اين مطلب رو پيگيري كنه كه اگر واقعا همچين خطايي از جانب بيمارستان باشه بيمارستان رو تعطيل كنه يا اگر خبرنگار همچين خطايي كرده باشه مجازات مكفي براش درنظر بگيرن
  • بی نام IR ۰۳:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
    1 0
    چقدر جون آدميزاد توي اين مملكت ما بي ارزشه خدا فقط اونايي كه پول دارن از نعمت زندگي و مواهبش برخوردارن ... حالا چه كسي از مسئولين پاسخگوي مرگ بابك است جواب فرزند كوچولوشو كي بايد بده چرا ما توي اين مملكت اينقدر تنها و بي كسيم؟