علی خادمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین در پلدختر افزود: در بعضی از مناطق شهری به ویژه محله های با ساخت و ساز جدید مردم با نبود نانوایی برای تهیه نان با مشکل مواجه هستند .
وی گفت: بیشتر علت تراکم نانوایی ها ،استیجاری بودن مکان آنها است که هر ساله محل این واحدها تغییر می یابد و این موضوع از جمله مشکلات دیگر در ساماندهی نانوایی های شهرستان پلدختر می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی پلدختر گفت: این شهرستان دارای 93 واحد نانوایی فعال در بخش مرکزی و بخش معمولان می باشد که 68 مورد این نانوایی ها در سطح شهر پلدختر و روستاهای حوزه بخش مرکزی مشغول فعالیت هستند.
خادمی افزود: سهمیه آرد شهرستان پلدختر ماهیانه حدود 880 تا 900 تن است که این مقدار با نظارت فرمانداری و اداره کل غله استان و شهرستان ، توزیع و بر مصرف آن نظارت می شود.
وی تصریح کرد: نظارت بر کار نانوایی ها با مساعدت فرمانداری، صنف نانوایی ها ،بازرسان صنعت معدن وتجارت و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان پلدختر می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی و مسوول نمایندگی غله شهرستان پلدختر از مردم شهرستان پلدختر خواست که در این راستا نمایندگی غله شهرستان را یاری دهند و هر گونه تخلف خودسرانه نانوایی ها ، دیر یا زود شروع کردن پخت نان ،تعطیلی خودسرانه ،عدم رعایت بهداشت و همچنین فروش آزاد آرد وغیره را به این اداره اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد لازم به عمل آید

مدیر جهاد کشاورزی و مسوول نمایندگی غله شهرستان پلدختر گفت: تراکم نانوایی ها در یک محله و منطقه در شهرپلدختر موجب شده آنها برای فروش نان خود با مشکل مواجه شوند
کد خبر 456983
نظر شما