رئیس حوزه هنری استان چهارمحال وبختیاری گفت :این فیلم کوتاه در مدت زمان یک دقیقه ساخته شده و داستان آن پیرامون پسرک گل فروشی است که پاسخ متفاوتی به سئوال علم بهتر است یا ثروت می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ،حجت الله شیروانی افزود :فیلم کوتاه "پشت چراغ قرمز"از تولیدات حوزه هنری چهارمحال و بختیاری است که در کارگاه‌های از ایده تا فیلم این حوزه تولید شده است .
به گفته وی :نخستین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان سراسر کشوراز سوی سازمان سينماي و سمعي بصري، بنياد سينماي فارابي و انجمن سينماي جوانان ايران برگزار می‌گردد و در نخستین دوره آن ‏‎473 ‎‏ فيلم كوتاه داستاني، مستند، پويانمايي و تجربه‌گرا به این جشنواره ارسال شده که از بین آنها 91 فيلم كوتاه به‌عنوان فيلم‌هاي برگزيده معرفي شده‌اند.
وی افزود :استان چهارمحال و بختیاری در این جشنواره با 10 اثر حضور داشته که همگی ساخته نوجوانان بین 12 الی 17 سال بوده‌اند و از بین این آثار سه اثر فيلم پانسمان به كارگرداني سيد مهدي طاهريان، فيلم پشت چراغ‌قرمز به كارگرداني نسيم برزكارقهفرخي،  فيلم قصه مادر به كارگرداني هستي كوهي فائق به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب نموده و به المپیاد کشوری راه پیدا کرده‌اند.‏
رئیس حوزه هنری استان چهارمحال وبختیاری  گفت : 473 ‏‎ ‎فيلم كوتاه توسط نوجوانان در 59 دفتر انجمن سينماي جوانان ايران در سراسر کشور مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند . ‏

کد خبر 458234

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار