۰ نفر
۱۱ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۶

علیرضا زاکانی به نقل از قالیباف گفت: اگر خاتمی یا میرحسین موسوی کاندیدا شوند، وارد عرصه رقابت نمی‌شوم.

به گزارش خبرآنلاین، دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی چندی پیش در حاشیه یکی از اجلاس های این حزب نیز گفته بود که قالیباف نمی آید. او امروز در تایید سخنان پیشین خود از دیدار اخیرش با شهردار تهران خبر داد که پس از اعلام کاندیداتوری خاتمی انجام شده است. به گفته وی قالیباف در این دیدار تاکید کرده است که اگر خاتمی یا میرحسین موسوی کاندیدا شوند، او وارد عرصه انتخابات نخواهد شد.

زاکانی با تاکید بر اینکه قالیباف همچنان بر این قید برای حضور در انتخابات پابرجاست، در پاسخ به این‌که آیا کاندیداتوری خاتمی، کاندیداتوری قالیباف را منتفی کرده است یا نه؟ گفت: این‌که حضور قالیباف کاملا منتفی است یا نه را از خودش بپرسید. من همین قدر می‌دانم که قالیباف بر قیدی که گذاشته است، اصرار دارد و با این قید، محلی برای ورود نمی‌یابد.در حالیکه برخی تحلیل گران اعلام مواضع اخیر قالیباف و حضور وی در مجامع عمومی از جمله تریبون نماز جمعه را نشان از آغاز فعالیت های انتخاباتی شهردار تهران می دانند؛ زاکانی حضور وی در این عرصه را با این سخنان خود به نوعی تکذیب کرد و در پاسخ به اینکه آیا قالیباف در نظر ندارد که کاندیدای در سایه اصولگرایان باشد و با احمدی نژاد رقابت کند؟، گفت: قالیباف به دنبال ایجاد همگرایی میان اصولگرایان است و همچنان راه وحدت را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر جریان اصولگرا به دنبال وحدت در حمایت از کاندیداتوری احمدی‌نژاد است، تلویحا اعلام کرد که به دلیل چنین اجماعی در میان اصولگرایان، قالیباف وارد عرصه نمی شود و به رقابت با احمدی نژاد نمی پردازدچون به گفته وی جریان اصولگرا به این نتیجه رسیده است که تداوم گفتمان اصولگرایی در حاکمیت، در گرو وحدت و همگرایی اصولگرایان است. جریان اصولگرا نیز در این زمینه بیشترین امکان را برای حضور و استمرار و ریاست جمهوری احمدی‌نژاد می‌بیند.

زاکانی در واکنش به فعالیت‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان نیز گفت: صحنه رقابت نشان می‌دهد که حضور کاندیدای اصلاح‌طلبان به ایجاد وحدت میان اصولگرایان کمک کرده است کما اینکه با کاندیداتوری آقای خاتمی، احتمال اجماع به احمدی نژاد افزوده شده است.

وی در تشریح ویژگی های احمدی نژاد برای تداوم حضور بیشتر در مسند ریاست جمهوری، به تاکیدات وی بر ارزش‌ها و شعارهای انقلاب اشاره کرد و افزود: دولت نهم، دولت تلاشگر فعالی است و با جرات و جسارت به عرصه‌هایی ورود یافته که دوم خردادی‌ها و دولت‌های گذشته جرات ورود به آن را نداشتند.

وی افزود: به خاطر دارم که آقای خاتمی در پایان دوره ریاست جمهوری‌اش در پاسخ به اینکه چه آرزویی دارید؟ گفت: امیدوارم که اصلاح یارانه‌ها عملیاتی شود. ایشان آرزویی داشتند که اصلا در زمینه شعارهایشان نبود و اتفاقا اصولگرایان بر مبنای آن کار خودشان را آغاز کردند.

کد خبر 4586

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین