انتشار یک ویدئوی قدیمی خشم مردم را برانگیخت / تنفر عمومی از خواننده افسانه‌ای «بیتل‌ها»

رفتار توهین‌آمیز خواننده افسانه‌ای گروه موسیقی «بیتل‌ها» هوادارانش را در حیرت فروبرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتشار یک ویدئوی قدیمی که در آن جان لنون به گونه‌ای توهین‌آمیز به تقلید رفتار افراد معلول می‌پردازد، باعث خشم افکار عمومی شد.  در این ویدئو خواننده سرشناس «بیتل‌ها» به شکل توهین‌آمیزی اقدام به تقلید حرکات افراد معلول می‌کند.

رفتار ناپسند جان لنون در این ویدئو طوفانی در شبکه‌های اجتماعی به پا کرده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی خشم خود را از رفتار او بیان کردند. یکی از کاربران توئیتر در این باره نوشت : «کمترین چیزی که درباره کار لنون می‌توان گفت این است که دیدن این ویدئو واقعا ناراحت‌کننده است.» این درحالی است که کاربر دیگری در توئیتر نوشته است : «تماشای این ویدئو دشوار است.» به نظر می‌رسد که هواداران لنون انتظار چنین کاری را از اسطوره «بیتل‌ها» نداشته‌اند.

در این میان سخنگوی خیریه‌ای برای کمک به آموزش معلولان، نیز عمل لنون را به شدت محکوم کرد. لورن بلامی در این باره گفت : «به عنوان شخصی که دچار ناتوانی در امر یادگیری است، تماشای این ویدئو برایم بسیار دردناک بود. امروزه مردم نسبت به گذشته کمتر به تمسخر افرادی با ناتوانی در یادگیری می‌پردازند، اما هنوز راه درازی پیش روی افراد جامعه قرار دارد تا به این درک برسند که معلولان نیز امیدها، رویاها و احساساتی مشابه با دیگر مردمان دارند.»

ستاره «بیتل‌ها» همانگونه که توسط میلیون‌ها هوادارش در سراسر جهان ستایش می‌شود، همواره مخالفان سرسختی نیز داشته است. او یک‌بار گفته بود : «بیتل‌ها از حضرت مسیح (ع) محبوب‌ترند»، همین جمله در آن زمان جنجال زیادی به پا کرده، و بسیاری از هواداران او را رنجانده بود.

جان لنون در سال 1980 درست یک دهه پس از آن که گروه «بیتل‌ها» از هم پاشید، به دست مارک چپمن به قتل رسید. او در زمان کشته شدن تنها 40 سال داشت.

منبع : دیلی‌میل /20   سپتامبر

57241

کد خبر 459746

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
    1 2
    فیلم هندی
  • مهرداد IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
    5 2
    " این درحالی است که کاربر دیگری در توئیتر نوشته است : «تماشای این ویدئو دشوار است.» " این متن رو خوندم یاد اینجا افتادم،اگه ایران بود،چیزی برای طرف نمی موند
  • بی نام RO ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
    4 2
    دروغه...خواهش می کنم تحقیق کنید بعد مطلب رو بذارید...شاید دیلی میل با غرض این مطلب گذاشته باشه
  • حمید IR ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
    2 2
    حرکت لنون خیلی زشت بود، درسته که این قضیه برای دهه 60 میلادی هستش و افکارعمومی راجع به بحث معلولیت ذهنی تاحدودی مثل الان نبوده ولی این از زشتی حرکت لنون چیزی کم نمیکنه. من آهنگ تصورکن جان لنون رو دوست دارم ولی با دیدن این صحنه از علاقه ام به لنون و اون آهنگ کم شد چون احساس میکنم اون شعر زیبا رو از ته دلش نگفته... لینک ویدیو را خاستم براتون بذارم که ببینین ولی متاسفانه خبرآنلاین نمیذاره کاراکتر انگلیسی ثبت بشه
  • بی نام IR ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
    5 2
    جان لنون كسى بود كه با خودخواهيش باعث از هم پاشيدن گروه بيتلز شد. هنوزم طرفداران بيتلز يوكو اونو همسر لنون رو بنوعى مقصر اين ماجرا مى دونن. خدابيامرز لنون يك زن ذليل كامل بود