ایسنا نوشت: سخنگوی شورای شهر تهران از آب‌گرفتگی دو بیمارستان انتقاد کرد.

رضا تقی‌پور صبح امروز در تذکر پیش از دستور شورای شهر تهران که به علت افتتاح بخش شمالی خط 3 مترو توسط رییس جمهور در تالاری در نزدیکی محل افتتاح برگزار شد، با اشاره به بارندگی و سیل اخیر تهران گفت: بخشی از سیل اخیر تهران را می‌توانستیم با امکانات فعلی مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه فیلمی تهیه کرده بودم که بنا به تغییر برگزاری جلسه شورای شهر تهران نمی‌توانم آن را پخش کنم، گفت: انبار و پارکینگ بیمارستان هاشمی‌نژاد و محب به دلیل بارندگی زیاد و دستکاری پل‌ها توسط مردم مملو از آب شده بود که خسارات زیادی ایجاد کرد.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه باید مسئولان شهری نسبت به بررسی میدانی "نقاط خطرپذیر" اقدام کنند، گفت: باید راهکار مشخصی ایجاد شود.

۴۷۴۷

کد خبر 460037

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
    0 0
    برای سیلاب ها از این به بعد باید راهکاری داد که بشود این سیلاب ها را مهار کرد و ازشون استفاده کرد نه اینکه هرز بروند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین