برگزاری مانور شناسایی انشعابات غیر مجاز آبفار در روستای دره تخت ازنا

مانور شناسایی و برخورد با انشعابات غیر مجاز آبفار در روستای دره تخت ازنا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین لرستان ،در این مانور که با هدف برخورد با انشعابات غیر مجاز و همچنین شناسایی انشعابات معیوب برگزار شد، دو اکیپ شرکت آبفار از شهرستان ازنا حضور داشتند.

مدیر شرکت آبفار شهرستان ازنا نیز در این خصوص گفت: دو اکیپ متشکل از نیروهای شناسایی انشعابات غیر مجاز، نیروی لوله کش و نصب و تعویض کنتور در این مانور حضور دارند.

مهندس محمودی افزود: در این مانور ضمن بازدید از ۱۱۰ اشتراک این روستا، تعداد ۱۰ مورد کنتور معیوب شناسایی شده که توسط اکیپ های فعال و حاضر در مانور شناسایی و رفع عیب شدند.

وی تصریح کرد: همچنین در این مانور ضمن شناسایی انشعابات غیرمجاز، با ابلاغ اخطار به متخلفین در خصوص قطع انشعابات غیر مجاز اقدام شد.

وی خاطر نشان کرد: با اجرای این مانور در دیگر روستاهای منطقه می توان علاوه بر جلوگیری از هدر رفت آب شرب روستاها، از استفاده غیر مجاز متخلفان نیز جلوگیری کرد

 

کد مطلب 460501

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

آخرین اخبار