رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از انجام بیش از 2 هزار و 800 مورد بازرسی در سطح واحدهای صنفی و غیرصنفی در گیلان در راستای مبارزه با قاچاق کالا، طی شش ماهه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین ،  محمد درویش کردار با اشاره به بازرسی های صورت گرفته در سطح واحدهای صنفی و غیر صنفی استان و کشف کالای قاچاق گفت: در شش ماهه نخست امسال از 2 هزار و 171 واحد صنفی و 677 واحد غیرصنفی بازرسی شد.

وی با اشاره به تشکیل 108 پرونده کشف کالای قاچاق به ارزش ریالی بیش از 500 میلیون ریال طی این بازرسی ها خاطر نشان کرد: از مجموع بیش از 2 هزار و 800 مورد بازرسی به عمل آمده، 4 و یک دهم درصد از واحدها متخلف شناخته شده و پرونده تخلفات آنها جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی استان ارسال و کالاهای قاچاق کشف شده به سازمان اموال تملیکی استان تحویل داده شد.

رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از همکاری پلیس آگاهی استان، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی، اتاق اصناف و دخانیات طی گشت های مشترک، در انجام بیش از هزار و 200 مورد بازرسی از مجموع 2 هزار و 800 مورد بازرسی طی این مدت خبر داد.

درویش کردار بیشترین بازرسی ها را در سطح توزیع و عرضه کالاهایی مانند لوازم آرایشی، کالای دخانی و محصولات غذایی عنوان کرد و افزود: 76 درصد از بازرسی ها در بخش اصناف و مابقی در سایر حوزه ها بوده است.

 

کد خبر 462689

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار