به گزارش خبرآنلاین، مسابقات کشتی قهرمانی کشور گرامیداشت شهیدان محمود شهبازی و داریوش ریزه وندی صبح امروز دوشنبه با حضور کشتی گیرانی از سراسر کشور در سالن کشتی شهید ریزه وندی اسلام آبادغرب آغاز شد.
در حال حاضر کشتی گیران جوان اوزان 50، 66، 74 و 96 کیلوگرم کشور با یکدیگر رقابت می کنند که رقابت های این اوزان تا پایان امروز ادامه خواهد داشت.
رقابتهای اوزان پنجاه و پنج کیلوگرم، شصت و شش کیلوگرم ، هشتاد و چهار کیلوگرم و صد و بیست کیلوگرم نیز روز سه شنبه برگزار میشود.
بر اساس اعلام مسئولان مراسم افتتاحیه این مسابقات عصر امروز و با حضور مسئولان ورزش و جوانان استان برگزار می شود.
لازم به ذکر است مسابقات کشتی فرنگی نیز روزهای پنجشنبه و جمعه 16 و 17 مهر با حضور نزدیک به 270 کشتی گیر از استانهای سراسر کشور برگزار می شود.
تماشای این مسابقات از سوی مسئولان اداره ورزش و جوانان استان کرمانشاه رایگان اعلام شده است.
نظر شما