واحدمرکزی خبر نوشت: هنگامی که باراک اوباما به عنوان رییس جمهور امریکا انتخاب شد او یک سری قولها را به مردم آمریکا و البته جامعه جهانی داد که مانند روسای جمهور قبلی آمریکا به فکر سیاست های یک سویه و قلدرمابانه نباشد.

به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صداوسیما ؛ پایگاه اینترنتی کامنتری در این باره نوشت : لزوم احترام به قوانین بین المللی ، پرهیز از یکجانبه گرایی و همکاری با دولتها از جمله مواردی بود که اوباما قولش را به مردم آمریکا و طرفدارنش داده بود.
برای رییس جمهوری که می خواهد به قوانین موضوعه بین المللی احترام بگذارد فقط این مساله نباید در حد یک شعار مطرح باشد زیرا اوباما بهتر از افرادی نظیر بیل کلینتون و جرج بوش روسای جمهور وقت آمریکا ، باید از صمیم قلب به قوانین بین المللی ایمان داشته باشد.
پایگاه اینترنتی کامنتری در ادامه با اشاره به پیمان بوداپست مصوبه سال 1994 می نویسد : در ان سال اوکراین رسما پذیرفت تا پیمان ان پی تی را امضاء کند و کلیه فعالیت های هسته ای خود را مطابق موازین آ‍ژانس بین المللی انرژی هسته ای پیگیری کند و در سوی مقابل امریکا هم پذیرفت که از اوکراین در برابر هر تهدید خارجی دفاع کند .
اما در ادامه همه شاهد بودند که امریکا زیاد نتوانست در موضوع ناآرامی های اوکراین یاریگر این کشور باشد و واشنگتن فشاری هم به لحاظ حقوقی از جانب جامعه بین الملل حس نمی کرد که به قولی که به اوکراینی ها داده پایبند بماند.
مثال دیگر را می توان در لابلای سخنان محمود عباس ، رئیس تشکیلات دولت خودگردان فلسطین جستجو کرد زیرا او اخیرا اعلام کرده است به طور کل قرارداد موسوم به صلح اسلو را که با اسرائیل امضاء کرده بود کاملا پوچ و بی ارزش می داند و باز هم در اینجا ما شاهد سکوت و بی اعتنایی از سوی اوباما رییس جمهور امریکا و همچنین جان کری وزیر خارجه او بوده ایم.
به نوشته این سایت در کنار بی اعتنایی هایی که مقامات دولت اوباما به همتایان خود در اسرائیل داشته اند می توان به منفعل بودن سیاست دولت اوباما در بحث منازعات مرزی کره شمالی با کره جنوبی و آزمایشات موشکی کره شمالی هم اشاره کرد .
این پایگاه اینترنتی در ادامه مطلب خود با القای این مطلب که بسیاری حمله جرج بوش به عراق را مانند باراک اوباما یک اقدام غیرحقوقی ارزیابی کردند نوشت : همه این حرفها غلط و نادرست است و باراک اوباما رئیس جمهوری فعلی آمریکا نمی بایست حمله به عراق و همچنین منتظر نماندن بوش برای گرفتن چراغ سبز از سوی شورای امنیت را یک اقدام غیر حقوقی بیان می کرد زیرا در ان روزها به واسطه خطری که صدام حسین برای مردمش به وجود اورده بود و همچنین ترس از داشتن تسلیحات کشتار جمعی ، رئیس جمهور وقت آمریکا جرج بوش تحت بند هفت منشور ملل متحد ، عراق را کشوری خطرناک می دانست و حمله به آن را آغاز کرد !
این پایگاه اینترنتی ، رییس جمهور فعلی آمریکا را فردی پوپولیست معرفی کرده و می نویسد : در چند ده اخیر متاسفانه جریانات پوپولیستی در برخی کشورها شیوع یافته و این امر تا حد زیادی صلح جهانی را به مخاطره انداخته است و از اینروست که اوباما تلاش کرده با ظاهری عامه پسندانه قوانین بین المللی را نقض کند و سیاست خود را به پیش ببرد.

4949

کد خبر 464916

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین