مدیرکل کانون پرورش فکری استان هرمزگان از راهیابی 14 قصه گوی منتخب مرحله استانی به مرحله کشوری هجدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، ناهید سلیمانی احمدی طي نشستي اظهار داشت: در مرحله استانی این جشنواره 73 قصه‌گو شرکت کردند که در مرحله داوری، 14 نفر برگزیده و به مرحله کشوری هجدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون معرفی می‌شوند.

وی در ادامه بیان داشت: افزود: اين جشنواره با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی و حفظ این سنت دیرینه، تلاش در جهت ارتقاء سطح دانش نظری و کار‌شناسان، ایجاد زمینه لازم برای تبادل تجربیات مفید و موثر میان قصه گویان و کارشناسان این حوزه برگزار می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری هرمزگان با اشاره به اینکه هجدهمین جشنواره قصه گویی استان، شامل بخش های مختلف است، گفت: این جشنواره در 2 بخش رقابتی و جنبی برگزار می‌شود که در بخش رقابتی مربیان فرهنگی، هنری، ادبی و تمامی کارکنان کانون و قصه گویان آزاد داخلی و خارجی می‌توانند شرکت کنند.

سليماني با بيان اينكه جشنواره هاي قصه گويي یکی از برنامه های خاطره انگیز و ماندنی برای کانون استان است، ادامه داد: بخش جنبی جشنواره نيز شامل  قصه‌گویی پدربزرگ، مادربزرگ‌ها و معرفی و تجلیل از مروجان قصه گویی مي باشد.

وي قصه گويي براي كودكان و نوجوانان را هنري بي بديل خواند كه مربيان به عنوان آموزگاران زندگي با گشودن درهاي قصه رمز و رازهاي چگونه زيستن را به كودكان و نوجوانان نشان مي دهند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان محورهای موضوعی جشنواره را شامل موضوع آزاد با درون مایه آموزشی و تربیتی و نقل قصه‌هایی با موضوع همدلی و همزبانی و کارگروهی با توجه به شعار سال اعلام کرد.

سليماني با اشاره به اينكه تنها متولي قصه‌گويي در كشور، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان است، افزود: طبق شيوه نامه جشنواره ۲۰ درصد برگزیدگان مرحله استانی جشنواره به مرحله کشوری معرفی می شوند كه از استان از 73 نفر، 14 نفر برگزيده شده اند.

به گفته وي، مرحله بین‌المللی جشنواره قصه‌گویی نيز پس از داوری و اعلام اسامی راه‌یافتگان پایانی همزمان با شب یلدا در یکی از استان‌های کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 467238

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =