مهر نوشت:سرمایه‌گذار سریال «شهرزاد» با اشاره به عرضه این اثر در یک بسته همراه با سریال «برکینگ‌بد» تاکید کرد نظر موافقان و مخالفان را مدنظر قرار می‌دهند ولی تصمیم گرفته‌شده در جهت احترام به مخاطب بوده است.

سید هادی رضوی  درباره توزیع همزمان سریال «برکینگ‌بد» و «شهرزاد» در قالب یک دی وی دی گفت: ما یک شورای روابط عمومی و تصمیم‌گیری داریم که در ارتباط با شرکت تصویرگستر پاسارگاد است و این شورا تصمیم گرفت که این دو سریال همزمان با هم توزیع شوند.

وی با اشاره به اینکه به این تصمیم انتقاد‌های هم وارد شد ولی او از این تصمیم دفاع می‌کند، بیان کرد:‌ وقتی یک قسمت از سریال «شهرزاد» با قیمت چهار هزار تومان در بازار عرضه می‌شود، مردم دوست دارند تا هفته بعد که قسمت دوم این سریال توزیع می‌شود، محتوای دیگری هم داشته باشند تا از آن بهره ببرند. این کار در کشورهای دیگر هم رخ می‌دهد یعنی در اروپا وقتی فیلمی در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود، در پکیج آن فیلم گزینه‌های دیگری را هم برای استفاده مخاطب قرار می‌دهند. به طور مثال مخاطب در یک بسته می‌تواند سه فیلم را تماشا کند و یا مجموعه‌ای از موسیقی‌های کشور را در کنار فیلم قرار می‌دهند.

سرمایه‌گذار سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی با اشاره به اینکه توزیع این سریال همراه با مجموعه «برکینگ‌بد» در یک بسته به هدف فرهنگی است، گفت: نظر دوستان این بود که مخاطب بتواند در سبد کاربری فرهنگی خود همراه با سریال «شهرزاد»، اثر دیگری را هم تماشا کند. عده‌ای مطرح کردند این اقدام انجام شد تا مردم به خاطر سریال «برکینگ‌بد»، «شهرزاد» را ببینند که این نظر و تحلیل کاملا نادرست است.

رضوی ادامه داد: نظر بعضی از دوستان هنری این بود که «شهرزاد» اثر قابل اعتنایی است و بهتر بود در کنار سریال دیگری قرار نمی‌گرفت. با این حال ما همچنان واکنش‌ها و بازخوردها را می‌گیریم و اگر این بازخوردها منفی باشد، ممکن است در گام‌های بعدی تغییراتی به وجود آید. 

سرمایه‌گذار سریال «شهرزاد» تاکید کرد: باز هم می‌گویم قرار دادن هر قسمت از سریال «برکینگ‌بد» همراه با سریال «شهرزاد» برای تبلیغ سریال ما نبوده و قرار نیست مردم سریال «شهرزاد» را به خاطر «برکینگ‌بد» خریداری کنند و اگر ما احساس کنیم چنین ذهنیتی وجود دارد، قطعاً این روند را ادامه نخواهیم داد.

رضوی درباره دلیل انتخاب سریال «برکینگ‌بد» که یکی از مطرح‌ترین و پرطرفدارترین سریال‌های جهان است، عنوان کرد: این اولین باری بود که شرکت تصویرگستر پاسارگاد اقدام به چنین کاری می‌کرد و تصمیم داشت برای این کار محصولی به‌روز را از شرکت سونی‌پیکچر عرضه کند. ما نظرات آنها را شنیدیم و تصمیم‌گیری به صورت جمعی انجام شد و حالا هم اگر احساس کنیم به فاخر بودن سریال «شهرزاد» لطمه‌ای وارد می‌شود، قطعاً جلوی این کار را خواهیم گرفت.

وی در پایان با اشاره به امتیازاتی که در هر قسمت از بسته دی‌وی‌دی سریال «شهرزاد» برای مخاطب در نظر گرفته شده است، گفت: هر یک از بسته‌های این سریال، کدی دارد که مخاطب می‌تواند از طریق آن یک گیگ اینترنت رایگان هم دریافت کند. امتیازهایی از این دست هم نه برای تبلیغ سریال بلکه برای تشویق مخاطب برای خرید از شبکه نمایش خانگی است.

۵۷۲۴۴

کد خبر 467894

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ملک آرا IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    44 23
    معلومه که چنین ذهنیتی در مخاطب وجود داره ضمن اینکه اگر می‌خواستید یه اثر دیگه کنار شهرزاد ارائه بدید که ما تا هفته بعد ببینیم، بهتر نبود به همنشینی و ارتباط اون آثار با شهرزاد کمی بیشتر فکر می‌کردید؟ بریکنیگ‌بد و شهرزاد با چه زاویه‌ای کنار هم می‌شینن آخه؟ می‌تونستید موسیقی بذارید، یا سریال دیگری که هم به شهرزاد نزدیکتر باشه و هم کپی‌رایت رو کلا به سخره نگیره.
  • علی A1 ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    20 5
    جمله آخرش یعنی چی "امتیازهایی از این دست هم نه برای تبلیغ سریال بلکه برای تشویق مخاطب برای خرید از شبکه نمایش خانگی است." اینکه شد همون تبلیغ دیگه...
  • بی نام IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    45 28
    اتفاقا مقصود تهیه کننده ی کار این بوده که به مردم به خاطر برکینگ بد، شهرزاد رو هم ببینند. وگرنه شاهکار مثل برکینگ بد کجا و سریال های شبکه ی خانگی ایرانی کجا ...
  • بی نام IR ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    12 20
    بنظر منم اينا هيچ سنخيتي ندارن و بودنشان كنار هم مسخرس
  • مهدی A1 ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    22 5
    شهرزاد رو من الان قسمت اولشو دیدم و هومنطور که انتظار میرفت عالیه و قطعا دیده میشه این کار ور کردن فقط به خاطر اینکه مردم نسخه اصلی رو بخر و کپی و دانلود نکنن
  • علی IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    15 7
    1 این طرح معناش اینه که جایزه خرید نسخه "اصل" شهرزاد، دریافت یک نسخه "دزدی" بریکینگ بد هست. 2 در هیچ کجای اروپا همچین "رسمی" که ایشون بهش اشاره کرده اند، وجود نداره. استثنا همه جا وجود داره اما در دی وی دی ها، تنها و تنها بخش پشت صحنه یا چنین امتیازاتی داده میشه.
  • بی نام IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    22 10
    شما حق کپی رایت مالکان سریال برکینگ بد رو پرداخت کنید بعد ازش کسب درآمد کنید
    • مهدی A1 ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
      22 7
      تصویر گستر پاسارگاد که پخش کننده شهرزاده مدتها پیش حق پخش برکینگ بد رو خریده و مدتها بود وعده میدادن که به زودی دوبله میکنن و به بازار میاد
  • علی A1 ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۲
    5 10
    همه سریالهای خانگی ایران وسط راه یا دیگه نمیان یا مشکلاتی براشون پیش میاد . پس ارزش وقت گذاشتن نداره
  • بی نام IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۴
    12 5
    اگه بریکینگ بد واقعا روش باشه من میخرم شهرزاد رو
  • بهنام A1 ۰۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۵
    8 5
    دوستانی که دم از کپی رایت میزنن و میگن دزدی دزدی،خودشون هم دانلود کردن این سریالو که.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین