ایران نوشت: مدیرکل توسعه کسب و کار بین‌المللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از اختصاص مبلغ ۲ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان فناوری اطلاعات برای قراردادهای انتقال تکنولوژی در نمایشگاه جیتکس خبر داد.

امسال برای نخستین بار پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات خاورمیانه- نمایشگاه جیتکس امارات- با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود و تاکنون ۹ شرکت فعال در زمینه شبکه و امنیت، مدیریت محتوای سازمانی، تجارت هوشمند، مراکز داده، نرم‌افزار و محتواهای تلفن همراه، تجهیزات شبکه، سخت افزار (رک و کابل‌های دیتا) و چاپگرهای سه‌بعدی برای حضور در پاویون ایران ثبت نام کرده‌اند.


روح‌الله استیری، مدیرکل توسعه کسب و کار بین‌المللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری هدف اصلی معاونت علمی را در حمایت از برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه‌ تخصصی، صادرات محصولات «های تک» و تعریف همکاری مشترک در بخش خارجی اعلام کرد.


وی گفت: هدف، کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان برای صادرات است تا با حضور در نمایشگاه‌های معتبر بتوانند زمینه مذاکره با پارتنرهای خارجی برای تعریف همکاری مشترک، سرمایه‌گذاری، انتقال تکنولوژی و خرید محصولات را فراهم کنند.


استیری گفت: در همین رابطه از قراردادهای انتقال تکنولوژی حمایت می‌کنیم و مبلغ ۲ میلیارد تومان تسهیلات برای انعقاد و اجرای قرارداد در اختیار تولیدکننده قرار داده می‌شود. همچنین در زمینه هدف صادرات محصولات‌های‌تک نیز اگر تولیدکننده‌ای‌ موفق به صادرات کالا شود، با جایزه صادراتی و مشوق به آن کمک می‌کنیم.


مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: همچنین اگر صادرات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات (ابزارهای واسطی که از تولیدکننده جنس را می‌خرند و در بازارهای جهانی می‌فروشند) انجام شود، باز هم مورد حمایت قرار می‌گیرند تا انگیزه‌ و رغبت برای سرمایه‌داران در ورود به بازارهای‌های‌تک ایجاد شود.


گفتنی است سی و پنجمین دوره نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس ۲۶ تا ۳۰ مهرماه جاری در شهر دوبی برگزار خواهد شد و طبق آخرین خبر 33 هزار و 900 شرکت در نمایشگاه جیتکس امسال شرکت کرده‌ و شرکت ارتباطات طلایی شرق، نرم‌افزار گستر شریف، عصر فناوری دانش، نوا کام کار ماندگار، پایا سیستم، ایران رایانه، ماشین‌های هوشمند هزاره سوم، پارسه نگار، رایانه رشد افزار و فرپام در پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس حضور دارند.


5656

 

کد خبر 468759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =