به گزارش خبرنگار خبرآنلاین حجت الاسلام سید صدالدین قبانچی امام جمعه نجف اشرف در بیست و سومین کنفرانس بین المللی وحد اسلامی گفت: هم اکنون دو وجه در عراق وجود دارد که یکی وحدت و دیگری تفرقه است.
وی ادامه داد: امروز به فضل خداوند و پس از گذشت هفت سال جانفشانی و مواضع شجاعانه علمای اسلام از تمامی طوایف، وحدت در عراق محقق شده است و مسیرهای آن در حال رشد و تعالی است.
امام جمعه نجف با اشاره اینکه امام خمینی (ره) بنیانگذار اندیشه وحدت اسلامی در جهان اسلام است افزود: خلف بر حق ایشان یعنی آیت الله خامنه ای باعث تجدید روح وحدت بخش در عراق شدند.
وی تمامی موفقیت های عراق در مسئله وحدت بین شیعه و سنی را مرهون توجه به قرآن و سنت پیامبر (ص) دانست و تصریح کرد: از دیگر چهره های موثر در وحدت عراق آیت الله سیستانی هستند که با تمام خون هایی که در عراق ریخته می شد و حضور تروریست هایی که از خارج وارد عراق شدند توانست مسیر وحدت درعراق را هدایت کند.
قبانچی با تاکید بر اینکه در عراق خیزش شدیدی از نظر سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی در جهت تحقق وحدت ایجاد شده است ادامه داد: ما در آستانه انتخابات سراسری درعراق هستیم. ظرف شش سال شش انتخابات در عراق داشتیم که این نشان دهنده وحدت در جامعه عراق است.
نظر شما