آیت الله دکتر سید محمد بهشتی در مجموعه سخنرانی های خود درباره شفاعت به نقد برخی تلقی های نادرست از شفاعت اهل بیت پرداخته است. گلچین خبرآنلاین از سخنان کمتر شنیده شده او را بشنوید.
واقعا امروز مردم و مسئولان همينطور شدن كه دكتر بهشتي فرمودن ... اين ضريح هايي كه درست ميكنن و ميفرستن عراق و مردم بوسشون ميكنن ... اين بت پرستيه .... ضريح اگر مطهره به خاطر طهارت امامه وگرنه بوس كردن ضريح خالي چه معني ميده بجز انحراف
من بوسش کردم. بهش گفتم برو سلامم رو به امامم برسون. و بگو به زودی من رو بطلبه. چطور آدمی که داره میره زیارت بهش میگیم سلام برسون؟ خب مگه اشیاء شعور ندارند؟ خدا که توی قرآن میگه دارند. اونم اشیائی که متعلق به آدمهای خوب و پاک باشه. من اون ضریح زیبا رو نائب الزیاره خودم کردم. اونم پیامم رو رسوند.
استاد قرائتی جواب این شبهه رو به خوبی دادن
من کامل به یاد ندارم اما مضمونش این بود: استاد گفتن در قران آیه ای هست به این مضمون که شتری که برای قربانی در حج پیشاپیش کاروان ها برده می شن از شعائر الهی هست و کسی حق نداره بهش آسیب بزنه و اذیتش کنه . اون که شتری برای قربانی هست مقدس هست و باید ازش محافظت بشه ضریح امام حسین که جای خود داره و باید بوسه باران بشه. کاش دست من هم میرسد و با اشک هایم آن را بدرقه می کردم و آن را بوسه باران می کردم.
رحمت خدا بر این شهید بزرگوار. حقا کلام ملکوتی داشت و دین را حقیقتا بدرستی شناخت. ایشان و مطهری مهمترین مصلحین دینی نیم قرن اخیر ایران هستند. رحمه الله علیه
اینا واقعا حرفای شهید بهشتی هست؟
یعنی شهید بهشتی فرق بین اولیای الهی و اولیای شیطان رو نمیدونسته؟ نمیدانسته چه کسانی شفیعان امتند و چه کسانی شفیع نیستند؟ نمیدونسته فلسفه نذر برای اولیای الهی چیه؟
نظر شما