سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری خرم آباد همایش دوچرخه سواری برگزار می کند

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری خرم آباد گفت: در هفته آینده یک همایش دوچرخه سواری به مناسبت روز بسیج دانش آموزی در خرم آباد برگزار خواهد شد

به گزارش خبرانلاین به نقل از موج ،مسعود ارمغان در اين رابطه گفت : اين همايش كه با هدف تجديد ميثاق دانش آموزان با شهدا و همچنين زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهيد فهميده و همچنين ترويج فرهنگ ورزش دوچرخه سواري، فرهنگ كاهش ترافيك هاي شهري و... در روز جمعه، هشتم آبان، در شهر خرم آباد برگزار خواهد شد و دوچرخه سواران مسير ميدان امام حسين(ع) تا ميدان شهداي اين شهر را ركاب خواهند زد.
وي افزود: اين مسابقات با «شعار عاشقان حسيني، رهروان خميني» به صورت آزاد براي عموم شهروندان علاقه مند برگزار خواهد شد و دوچرخه سواران پرچم سرخ و سياه عزاي حسني را از ميدان امام حسين (ع) حمل و در ميدان شهداي به اهتزار در خواهند آورد تا نشان دهند كه شهداي جمهوري اسلامي ايران در امتداد راه سرخ ولايت و به تاسي از سرور و سالار شهيدان به درجه رفيع شهادت رسيده اند.
ارمغان اظهار داشت: اين همايش با همكاري شهرداري خرم آباد و همچنين هيأت دوچرخه سواري استان برگزار خواهد شد و در پايان اين برنامه شهردار خرم آباد به قيد قرعه به شركت كنندگان جوايزي را به رسم يادبود اهدا خواهد کرد.

کد خبر 471300

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین