۰ نفر
۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱

ایسنا نوشت:مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه از مرگ 86 نفر در استان در نیمه ابتدای امسال بر اثر انواع مسمومیت خبر داد.

اَرتین کمالی به مناسبت هفته "پیشگیری از مسمومیت‌ها" با اشاره به فوت 86 نفر در استان بر اثر انواع مسمومیت در نیمه ابتدای امسال، گفت: از این تعداد 18 نفر زن و 68 نفر مرد هستند.

وی افزود: مجموع فوتی‌های ناشی از مسمومیت در نیمه ابتدای سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 54 مورد فوتی، 56 درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: از مجموع فوتی‌های امسال ناشی از مسمومیت، پنج نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن، 10 نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج، شش نفر بر اثر مسمومیت با سموم آفات نباتی، سه نفر بر اثر مسمومیت با الکل، سه نفر بر اثر مسمومیت با جونده کش(مرگ موش) و 59 نفر بر اثر مسمومیت با سایر مواد از جمله دارو جان خود را از دست داده اند.

کمالی با اشاره به فوت پنج نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در نیمه ابتدای امسال، اظهار کرد: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به فوت 10 نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در نیمه ابتدای امسال، اظهار کرد: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو نفر کاهش داشته است.

 

کد خبر 471993

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =