روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:فقیهه سلطانی بازیگر سینما و تلویزیون در یادداشتی، با تایید بخشی از سخنان صدف طاهریان- که به تازگی کشف حجاب کرد و از ایران رفت واکنش نشان داد.

وی در مطلبی نوشت:
«خانم صدف طاهریان..حرفهای شما در مورد عده زیادی از دست اندرکاران سینمای ما متاسفانه، متاسفانه و متاسفانه، کاملا درست و مورد تایید هست!...اما ایکاش با گذاشتن عکسهای بدون پوشش ات چشم و دل این افراد ناپاک رو که روز بروز بر تعدادشان در سینما و حتی پروژه‌های تلویزیونی افزوده میشه، سیر نمیکردی و باعث خدشه‌دار شدن تصویر خودت در ذهن مردم عزیزمان نمیشدی...در اینصورت اکثر هنرمندانی مثل من که سالیان سال در این حرفه بودنمان را شرافتمندانه حفظ کرده‌ایم و حتی یک لبخند باج به کسی نداده ایم،کاملا از تو حمایت میکردیم..اما شک نکن، که ما بانوان سینمای ایران شرافتمندانه در مقابل این عده ناپاک می‌ایستیم، میجنگیم.. تا روزیکه پشت صحنه سینمای ما نیز به معنای واقعی کلمه اسلامی،شریف، پاک و پاکیزه گردد.»
17302

کد خبر 473160

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۹
    56 1
    ایول که دروغ نگفته.
  • بی نام A1 ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۹
    32 0
    همه انسانها در مقابل چنین مشکلی واکنش یکسان ندارند بنابر این با توجه به تایید این مسئله باید قوانین بقدری محکم واجرایی باشند تا مردان حتی اجازه تفکر نادرست نداشته باشند چه برسد به بیان پیشنهاد بی شرمانه تا کم کم تغییر تفکر فرهنگی وعدم نگرش منفی و ابزاری نسبت به زنان شود
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۹
    48 15
    حق با طاهزیان است. شکایت کردن هم به هیچ کجا نمیرسه. توی همین سایت در موارد مشابه مردم ندیده و ندونسته کم کامنت میذارن که حتما خود دختره مشکلی داشته؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین