کاشانی که همکارانش در باشگاه به دلیل استفاده از این لفظ برای سمت او توسط موسسه خبر به این موسسه مطبوعاتی حملات لفظی بسیاری داشته اند ، در برنامه ورزش و مردم گفت:« من سرپرست موقت پرسپولیس هستم و البته خیلی به کار مشورتی و خرد جمعی اعتقاد دارم. حتی از سوی بزرگان دین و حضرت رسول اکرم (ص) هم به مشورت توصیه شده است.»
او که درباره هیات مدیره آتی پرسپولیس سخن می گفت ، ادامه داد:« ما نشستی با آقای سعیدلو در این باره داشتیم که ترکیب هیات مدیره به چه شکل باشد. برای هر پست ، چند گزینه را انتخاب کرده ایم و حالا دیگر این آقای سعیدلو است که باید با دوستان رایزنی کند و لیست نهایی را اعلام کنند.»
سرپرست موقت پرسپولیس در این باره که این امر چه زمانی محقق می شود هم گفت:« فکر نمی کنم این اتفاق تا پایان امسال به وقوع بپیوندد اما امیدوارم در شروع سال آینده این اتفاق حادث شود.»
حبیب کاشانی خود از لفظ «سرپرست موقت» برای مسولیتش در پرسپولیس استفاده کرد.
کد خبر 47402
نظر شما