۰ نفر
۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
راز خداحافظی رحمتی از زبان کروش

روز 11 آبان ماه سال 91، در آستانه بازی ایران و ازبکستان در ورزشگاه آزادی، کارلوس کروش سرمربی تیم ملی لیست خود را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در این لیست نام سه دروازه بان دیده می شد؛ سید مهدی رحمتی، رحمان احمدی و سوشا مکانی. پیدا بود مهدی رحمتی دروازه بان ثابت تیم ملی در این بازی خواهد بود. روز بازی فرا می رسد. ایران در روز بارانی تهران، با یک گل مغلوب ازبکستان می شود؛ گلی که مهدی رحمتی می توانست با یک خروج مانع از آن شود. بازی که تمام می شود، کروش عصبانی است و در ورزشگاه تاریک آزادی قدم می زند.
چند روز پس از این مسابقه «خبرآنلاین» گزارشی ویژه منتشر می کند مبنی بر اینکه کروش معتقد است رحمتی در دو بازی عمان و ازبکستان روی گل حریفان مقصر بود و از این پس نیمکت نشین خواهد شد. خیلی ها این گزارش را جدی نگرفتند. رسانه ها آن روز به این موضوع نپرداختند. چندی بعد، مهدی رحمتی پس از پیگیری های همین گزارش و تماس با اطرافیان تیم ملی متوجه شد موضوع جدی است و باید روی نیمکت ایران بنشیند. او سرانجام در روز اول بهمن ماه به واسطه همین شنیده های موثق، موقتا از تیم ملی کناره گیری می کند و به ناگهان بحث های دیگری را وسط کشید. خداحافظی او باعث می شود تا کروش هم سریعا آن را پذیرد و بگوید از این پس به گزینه های دیگر فکر می کند. ولی هیچگاه صحبت از این نشد که آیا واقعا کروش قصد داشته مهدی را نیمکت نشین کند؟ حالا بعد از نزدیک به 3 سه سال، کارلوس در مصاحبه خود می گوید: «در آن برهه از زمان به خاطر اشتباهاتی که مقابل ازبکستان، قطر و لبنان انجام داد می خواستم دروازه‌بان تیمم را عوض کنم.»
این اولین بار است که کروش این موضوع را بیان می کند و در واقع پرده از خیلی مسایل آن روزها برمی دارد. حرف های دیروز او سندی بود بر گزارش هایی که خبرآنلاین نزدیک به سه سال قبل نوشت.

 


252 43

 

کد خبر 474417

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۲
    باز یه بازی جدید از کیروش و خبر آنلاین . تو 20 سال اخیر سابقه نداشته خبر آنلاین و خبر ورزشی از یک سرمربی تیم ملی طرفداری کنن . اونا حتی به بلاژویچ که تو اون دوران از بهترین مربی های جهان بود هم رحم نکردن . حالا چه برنامه ای هست که از کیروش اینقدر طرفداری میکنن الله اعلم . حتی تو انتقاد هاشونم ازش تعریف میکنن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین