فارس نوشت: رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه از دستگیری متهم انتقامجو به‌ دلیل انتشار تصاویر خصوصی همسر سابقش در فضای مجازی خبر داد.

علی شفیعی گفت: مردی که اقدام به انتشار عکس خصوصی همسر سابقش در شبکه‌های اجتماعی کرده بود در عملیات کارشناسان پلیس فتای استان کرمانشاه شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: در پی شکایت خانم جوانی مبنی بر اینکه شخص ناشناسی در شبکه اجتماعی لاین تعدادی از عکس‌های خصوصی‌اش را انتشار داده و باعث هتک حیثیت و سلب آسایش وی شده است پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: با انجام تحقیقات تخصصی و جستجو در فضای سایبری کارآگاهان پلیس این متهم را شناسایی کردند و مشخص شد که همسر سابق شاکی است.

به گفته شفیعی، با هماهنگی مقام قضایی متهم دستگیر شد و در بازجویی‌ها اعتراف کرد که در گذشته ازدواج ناموفقی داشته و به‌ دلیل کدورتی که از همسرش دارد به این کار دست زده است.

وی با اشاره به اینکه پرونده به همراه متهم به دادسرا ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: هرگونه انتشار فیلم و عکس خصوصی دیگران در فضای سایبری جرم است و تبعات قانونی در پی خواهد داشت، از این رو مجرمان باید بدانند که هیچ تحرکی از چشم تیزبین پلیس به دور نخواهد ماند.

 

کد خبر 474885

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار