اصولگرایی در تابعیت از اصول اساسی انقلاب اسلامی تعریف می شود به عبارت بهتر زمانی که اعتقاد قلبی به توحید و امامت و خدمتگزاری به مردم به عنوان یک رسالت بزرگ و حرکت در جهت پیشرفت و رشد مردم محور قرار گیرد می توان افراد پیرو این خط و مشی را اصولگرا نامید.
فارغ از این تعریف، اصولگرایان بایستی خطوط قرمز انقلاب اسلامی را درک کنند و از آن تخطی ننمایند زیرا آرمان های انقلاب اسلامی و امام خمینی و پاسداشت میثاق ملی که همانا قانون اساسی است ،فصل الخطاب می باشد و همه اصولگرایان باید این مساله را مورد توجه قرار دهند.
اگر اصولگرایان این اصول را مد نظر قرار دهند بی تردید به یک وحدت رویه دست پیدا خواهند کرد و همین مبانی مرز این گروه را با سایر گروه های سیاسی به صورت شفاف و دقیق روشن می کند البته اصولگرایان بایستی تبعیت از رهبری را در اولویت کارهای خود قرار دهند تا وحدت آنها کامل تر شود.
تعامل گروه های اصولگرا با بقیه گروه های سیاسی در صورتی امکانپذیر است که این گروه ها حرمت خطوط قرمز نظام را درک کنند در غیر اینصورت تعامل با این گروه ها بی معنی است اما اگر این افراد حرمت این خطوط را حفظ کنند در آن صورت می توان با وجود اختلاف سلیقه، تعامل را حاکم کرد.
اگر گروه های سیاسی نخواهند حرمت خطوط قرمز را پاس بدارند باید بدانند که دیر یا زود از کشتی انقلاب پیاده می شوند زیرا انقلاب با سرعت در حال حرکت است و در صورتی که گروهی نخواهد خود را با این سرعت هماهنگ کند در آن جایی نخواهد داشت همچنانکه در گذشته نیز افرادی از کشتی انقلاب پیاده شدند.
البته اصولگرایان در عین پای بندی به اصول، بر این باور هستند که باید نظارتی برحسن اجرای قانون اساسی و عملکرد نهادها صورت بگیرد و هیچ گاه تعصب، مانع شنیدن انتقاد از دولت نمی شود بنابراین طرح این مساله که حامیان دولت در حمایت از دولت متعصب هستند حقیقت ندارد چرا که شنیدن انتقاداتی که محتوای آن تخریب نباشد زمینه ای را فراهم می کند تا اصولگریان حرکتی به سوی کمال را تجربه کنند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز
نظر شما