مهر نوشت: جزئیات بخشنامه وزیر صنعت برای توقف واردات مصرفی از آمریکا منتشر شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه ای به معاونان و روسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها اعلام کرد؛ با توجه به تاکید مقام معظم رهبری اجازه عرضه کالاهای مصرفی آمریکا را که جنبه نمادین حضور آمریکا در کشور هستند، ندهند.

در بخشنامه محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: «با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در انتهای نامه ۲۹ مهرماه ۹۴ خطاب به حضرت حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور محترم، در مورد توجه جدی به امر اقتصاد مقاومتی و ضرورت تقویت تولید ملی و نیز مراقبت بر جلوگیری از واردات بی رویه و به خصوص پرهیز از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا، لازم است کلیه معاونان و روسای سازمان‌ها ضمن تلاش در تقویت تولید ملی از واردات کالاهای مصرفی آمریکا جلوگیری نموده و اجازه عرضه کالاهای مصرفی آمریکا که جنبه نمادین حضور آمریکا در کشور می باشد را ندهند.»

این بخشنامه در تاریخ ۹ آبان ماه ۹۴ خطاب به قائم مقام وزیر در امور تجارت و معاون امور اقتصادی و بازرگانی، ‌معاون طرح و برنامه، ‌معاون امور صنایع، رئیس سازمان توسعه تجارت و روسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت صادر شده است.
22539

کد خبر 475362

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    4 0
    پس باید کامپیوتر و ویندوز و گوشی اپل رو بذاریم کنار
  • رضا IR ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    4 0
    حالا از کجا گندم میارن؟
  • المستور IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    0 1
    این دستورپیش ازاینکه اقتصادی باشد سیاسی است ولی مسولین بایدباپرهیزازاستفاده مکررونادرست ازشعائرانقلابی نسبت به اصلاحدیدگاه فرهنگی مردم تلاش کنندوباپرهیزازواردات کلیه کالاهای مصرفی ازتمام کشورهابه شرط توان تولیدباقیمت ترجیحی درداخلرفتارمصرفی مردم رابهبودبخشندوگرنه پسته وفرش ایرانی هم روزی نمادفرهنگ واقتصادایران بود
  • حامی A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    3 0
    خیلی با حالیم دوسال اینهمه خرج کردیم که آقای ظریف برود مذاکره کند تحریمها را بردارند . بعد که برداشتند خودمون خودمون را تحریم میکنیم. تشکر از این همه زحمت.
  • بی نام A1 ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    2 0
    تموم شد یه راه نفوذ بسته شد خدا رو شکر نفوذ یعنی اختلاس، بیکاری،دروغ،ریا،نفاق،دودستگی،فساد اداری،زورگویی،خودسری.
  • وحیدرک IR ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    1 1
    واقعا جالبه الان کالا های بی کیفیت چینی مشکلی ندارن دیگه؟ حرف هایی کاملا سیاسی که ذره ای به خاطر صلاح مردم و منفعت کشور نیست.
  • مرتضی A1 ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    1 1
    مگه نگفتن ما با دولت آمریکا مشکل داریم نه با مردم کالا ها رو مردم آمریکا تولید میکنن پس مشکل از کجاست درضمن چینی ها عیبنی نداره کالاهای مصرفی شون ؟؟
  • بی نام A1 ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    3 0
    خيلي جالبه يه مدت اونها تحريم كردن الان خودمون خودمونو تحريم ميكنيم.
  • بی نام RO ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    2 1
    اگه واسه چین باشه ایراد نداره؟
  • بی نام FR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    3 0
    متاسفم كه مشتي نادان براي اين ملت تصميم مي گيرند
  • ali A1 ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    1 1
    واسه ما همون کالاهای مصرفی چینی بهتره
  • سیا IR ۰۹:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۵
    3 0
    ما مردم وارد کردیم و وارد خواهیم کرد، آب 99 درصد مردم در رود خروشان دیگری در جریان است .
  • احمد محمودی‌نژاد IR ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۶
    2 0
    امروز ما آزادترین اقتصاد را داریم...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین