سیدسعید زمانیان دهکردی ،با تاکید بر ورود ضربتی دولت برای کمک به بخش مسکن برای خروج از رکود،گفت: تا زمانی که چاره ای برای کاهش رکود سرسام آور موجود در بخش مسکن اتخاذ نشود؛نمی توان با تسکینهای موقتی از جمله تزریق تسهیلات این بازار آشفته را سامان داد.
نماینده مردم شهرکرد درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رونق بازارمسکن منوط به کنترل رکود دراین حوزه است،تصریح کرد: هیچ نسخه ای جرمهار رکود نمی تواند به بهبود بازارمسکن منجر شود.
وی با اشاره به نقش بازار مسکن در رونق اقتصادی کشور،افزود: با فعال شدن مجدد بازار مسکن بسیاری از مشاغل رونق گرفته و بهبود اقتصادی را شاهد خواهیم بود.
زمانیان دهکردی با بیان اینکه درنظر گرفتن مشوق برای انبوه سازان یکی از راهکارهای بهبود وضعیت بازار مسکن و رونق اقتصادی کشور است، گفت: در نتیجه رکود حاکم بر بازار مسکن نه معامله ای انجام می شود و نه ساخت و سازی که نتیجه این افزایش غیرمعمول اجاره بها خواهد بود.
وی با تاکید براینکه واگذاری زمین به افرادی که موفق به دریافت واحد از مسکن مهر نشده اند،می تواند رکود حاکم بر بازار مسکن را کاهش دهد،تصریح کرد: دولت با واگذاری زمین به افراد می تواند علاوه بر رونق اقتصادی و خانه دار کردن اقشار ضعیف جامعه به کاهش آمار بیکاری در جامعه کمک کند.
رکود پاشنه آشیل مسائل اقتصادی
این نماینده مردم درمجلس نهم، با بیان اینکه ارایه تسهیلات مسکن با رقم های بالا نیز اگر با تلاش برای کاهش رکود همراه نشود نمی تواند بهبود شرایط را رقم بزند،افزود: پاشنه آشیل مسائل اقتصادی درحال حاضر رکود است که دامن گیر بخش مسکن نیز شده از این رو اولویت دولت باید خروج از آن باشد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: دولت در بخش مسکن باید به صورت ویژه ورود کرده و با ارایه مشوق های کافی در راستای تکمیل واحدهای نیمه کاره سعی در رفع رکود از این بازار کند.
نظر شما