تقدیر نهاوندیان از راه اندازی غرفه چهره ها و تجربه ها در نمایشگاه امسال

رئیس دفتر رئیس جمهور با حضور در غرفه «چهره‌ها و تجربه‌های روزنامه‌نگاری ایران» در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها از ایده راه‌اندازی این غرفه تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دفتر رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از ایده راه‌اندازی غرفه چهره‌ها و تجربه‌های روزنامه‌نگاری ایران گفت: انتقال تجربه‌ها به نسل آینده یک ضرورت فرهنگی است و من از ایجاد این حرکت در نمایشگاه مطبوعات خرسند شدم.

وی افزود: ما در همه زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی نیاز به تدوین تجربه‌های پیشکسوتان و فعالان آن حوزه‌ داریم و روزنامه‌نگاران باید در این حرکت پیشتاز باشند.

نهاوندیان ابراز خرسندی کرد: انتقال تجربه‌های روزنامه‌نگاری می‌تواند تحولی در آینده روزنامه‌نگاری ایران باشد.

بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات از تاریخ ١٦ تا ٢٢ آبان ماه ٩٤ با حضور بیش از ٧٠٠ رسانه کشور در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به بازدید از غرفه چهره‌ها و تجربه‌های روزنامه‌نگاری ایران می‌توانند به شبستان اصلی، میدانگاه دوم، راهروی ١٢ مراجعه کنند.

5757

کد مطلب 476935

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =