چرخساز از فوت 2 نفر از هموطنان در سیل اخیر خبر داد و گفت: در این ایام به 2 هزار و 400 نفر از هموطنان متاثر از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ناصر چرخساز درباره گزارش سیل و آبگرفتگی 9 استان متاثر اظهار کرد: 9 استان هرمزگان، کرمان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، بوشهر، فارس، قزوین و یزد از جمله استان‌های متاثر از سیل هستند، به طوری که می‌توان 42 شهرستان درگیر سیل و آبگرفتگی شده است.

وی در ادامه با بیان این مطلب که به امداد رسانی دو هزارو 400 نفر از هموطنان متاثر از سیل و آبگرفتگی امداد رسانی اشاره کرد و گفت: در واقع به 15 نفر هم به صورت اضطراری اسکان داده شدند؛ علاوه بر آن 2 تن هم به مناطق امن انتقال داده شده اند.

رئيس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از فوت 2 نفر (رودان:١-برازجان:١) خبر داد و گفت: متاسفانه 4 نفر در سیل اخیر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

۴۲۴۲

کد خبر 477202

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین