مدیرکل تعزیرات استان البرز: طرح برخورد با عطاری‌های فروشنده دارو در استان البرز

به گزارش تسنیم،مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز گفت: طرح برخورد با عطاری‌های فروشنده دارو در سطح این استان اجرا می‌شود و مجازات تخلف آنان، تعطیلی دائم محل کسب است.

علی‌اکبر مختاری، از اجرای طرح برخورد با عطاری‌های فروشنده دارو خبر داد و اظهار داشت: این طرح براساس همکاری و هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان البرز به‌زودی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی ضمن هشدار به عطاری‌های متخلف سطح استان، افزود: پس از اتمام اجرای طرح برخورد با آرایشگاه‌های زنانه متخلف در سطح استان، طرح برخورد با عطاری‌های متخلف نیز آغاز می‌شود و هر عطاری که اقدام به فروش دارو کند متخلف شناسایی شده و با آن برخورد می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز تصریح کرد: به سبب اینکه این عطاری‌ها به جای فروش گیاهان دارویی اقدام به فروش دارو کرده و این به معنای تاسیس موسسه پزشکی غیرمجاز است حکم آن تعطیلی است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود. مجازات عطاری‌های متخلفی که اقدام به فروش دارو می‌کنند، تعطیلی دائم محل کسب است.

 

کد خبر 478029

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار