مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

انجمن‌های حامی حیوانات از مرد سوئیسی که به هنگام شکار یک ماهی با خشونت با این حیوان رفتار کرده بود شکایت کردند.

به گزارش خبرآنلاین، وکیل سوئیسی در دادگاه از حقوق این ماهی که از سوی صیاد مورد خشونت قرار گرفته بود، دفاع کرد و گفت: صیاد 10 دقیقه با قدرت و خشونت با این حیوان مبارزه کرد تا توانست آن را شکار کند.

این فرد به عنوان وکیل و حامی حقوق حیوانات شناخته می‌شود و به این پرونده رسیدگی می‌کند.

چندی پیش انجمن های حمایت از حیوانات از یک صیاد سوئیسی شکایت کرده و گفتند: او به هنگام صید این حیوان با خشونت رفتار کرده است.

این مسئله زمانی فاش شد که روزنامه های محلی عکس این صیاد را در حال صید یک ماهی 4 فوتی منتشر کردند. این امر وکیل را به یاد صیادی انداخت که هر دو پایش را بر روی سر شیر مرده قرار داده بود.

اعضای انجمن‌های حمایت از حیوانات سعی می‌کنند به شهروندان سوئیسی فشار بیاورند تا به حقوق حیوانات اهمیت دهند و پس از اجرای همه‌پرسی وکیل جدیدی انتخاب کنند تا بدین صورت از حیوانات دفاع کنند.

اما دولت سوئیس با اظهار  اینکه پول می‌تواند ضررهای ناشی از بدرفتاری با حیوانات را جبران کند، با اجرای همه‌پرسی مخالفت کرد. همچنین گروه های کشاورزان نیز به بهانه اینکه دامپزشکان رفتار آنها زیر نظر دارند همه‌پرسی را رد کردند.
الحیاد/7 مارس

کد خبر 47968

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۷
    0 0
    کاش اندازه یه ماهی ارزش داشتیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین