۰ نفر
۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۸

کنست در آخرین لحظات بودجه‌ی سال آینده‌ی اسرائیل را تصویب کرد.

نگاهی به ارقام بودجه‌ی اسرائیل در سال‌های گذشته نشان از احوال اقتصادی این رژیم دارد. سال ۲۰۱۳ رقم مصوب ۱۰۱ میلیارد دلار بوده است. سال ۲۰۱۴ با افزایش حدود ۳٪ به ۱۰۴ میلیارد دلار می‌رسد. سال ۲۰۱۵ اما کاهش ۵.۶٪ رقم بودجه را به ۹۸.۲ میلیارد دلار رساند و بالاخره بودجه‌ی مصوب ۲۰۱۶ با ۱۰.۶٪ افزایش به ۱۰۸.۶ میلیارد دلار رسیده است.

بودجه‌ی سال ۲۰۱۶ که با ۲۷۰۰ مورد اصلاح از ۳۲۰۰۰ مورد به تصویب رسید با این رشد چشمگیر بعد از حرکت سال گذشته به سمت بودجه‌ی انقباضی پیامی در خود دارد؛ پیامی درباره‌ی نگرانی‌ها و منابع مالی این رژیم.

این پیام وقتی آشکار می‌شود که بدانیم نتانیاهو به رغم اعتراض‌های رای‌دهندگان صیونیست که خواهان کاهش بودجه‌ی نظامی و افزایش بودجه‌ی عمرانی و بخش مسکن بوده‌اند، همچنان درصد بالایی (بیش از ۱۴.۵٪) از کل بودجه را به بودجه‌ی نظامی اختصاص داده است.

ظاهرا دو رژیم در خاورمیانه هستند که سرانشان شب‌ها کابوس ایران می‌بینند، اگر در مورد یکی از این دو رژیم این کابوس‌ها بی‌مورد است، چه ایران چشم طمع به کشورهای منطقه ندارد و بدخواه آنان نیست، در مورد نتانیاهو و رژیم صیونیستی این کابوس بسیار به‌جا است. آنچه نابه‌جا است تصور نتانیاهو از ماهیت این کابوس است.

همان طور که ژنرال هّلِوی (فرمانده اطلاعات ارتش اسرائیل) در آخرین گفت‌وگوی مطبوعاتی خود گفت، جنگ ایران و اسرائیل یک رخداد احتمالی در آینده نیست، بلکه به نظر او این جنگ مدتی است که آغاز شده و هر روز پیچیده‌تر می‌شود. ژنرال هلوی گفته است این جنگ میان دانشمندان، ریاضیدانان و مهندسان ایرانی و اسرائیلی در زمینه‌ی توان دفاعی و نیز آی‌تی در جریان است و همان طور که اشاره کرده ۲۰ برابر شدن تعداد مراکز آموزش عالی و دانشجویان ایرانی در ۳۶ سال گذشته و ۳.۵ برابر شدن همین آمار در اسرائیل نشان می‌دهد جنگ کجا و بر سر چی است و چه احوالی دارد.

طبیعتا نتانیاهو با حفظ یا حتی بالا بردن بودجه‌ی نظامیش نمی‌تواند در جنگ دانش پیروز شود.

کد خبر 480064

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شمس تبریزی IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۸
    9 4
    فرموده اید :« طبیعتا نتانیاهو با حفظ یا حتی بالا بردن بودجه‌ی نظامیش نمی‌تواند در جنگ دانش پیروز شود.» بهتر بود با زبان کایندا سورتا می نوشتید. مثلا می گفتید به نظر می رسد و یا من اینطور فکر می کنم که نتانیاهو .....نمی تواند در جنگ دانش پیروز شود. گفته اید طبیعتا. و آن چیزی که برای شما طبیعی است برای من نیست. ادعای آن ژنرال هم درباره اعدام و ارقامی که داده اعتباری ندارد. او فقط از کمیت مراکز آموزشی صحبت کرده و از کیفیت حرفی نزده و اشتباهش هم همین است. ضمنا باید تعداد مراکز آموزشی به ازای تعداد نفرات را هم می گفت. این هم مهم است. آیا از حرفهای ژنرال نتیجه گرفتید که « طبیعتا» در جنگ دانش پیروز نیستند؟
  • بی نام A1 ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۹
    4 0
    یک مقاله هم در مورد محل درآمدهای رزیم صهیونیستی بنویسید تا بدانیم این رژیم بودجه خود را از چه محلی تامین می کند.
    • بی نام A1 ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۹
      1 0
      شاید در نگاه اول مضحک به نظر بیاد اما با تأمل در رفتار آمریکا در سالیان دراز نسبت به اسرائیل « علی الخصوص وتوی قطعنامه های سازمان ملل علیه جنایت های این رژیم » باید بپذیریم که اسرائیل یکی از ایالت های آمریکا محسوب میشود که دولت آمریکا اینچنین از مالیات و کیسه ملت خود همه کمبود ها در بودجه اسرائیل را جبران میکند .