۰ نفر
۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳

اقتصادنیوز گزارش داد: برای سفر به روستای آهار و پیاده‌روی تا آبشار شکرآب و همراه شدن با تورهای این منطقه باید از 52 تا 68 هزار تومان هزینه کرد.

با فرا رسیدن فصل پاییز، بسیاری از افراد تصور می‌کنند که فصل سفر به پایان رسیده و در صورت سفر کردن در این فصل نمی‌توانند چندان لذت ببرند، اما با شروع فصل پاییز می‌توان سفری یک روزه به اطراف تهران داشت، سفر به روستایی که زیبایی‌های این فصل در آن چند برابر جلوه می‌کند.

روستای آهار در شمال شرقی تهران در بخش اوشان، منطقه رودبار قصران قرار گرفته، به علت شکوفه‌های رنگین‌کمانی گیلاس و برگ‌های رویایی درختان، بهترین فصل بازدید از روستا بهار و پاییز است، اما منظره‌های برفی این روستا نیز متفاوت است و این کار برای کسانی که برف را دوست دارند خیلی وسوسه‌انگیزتر از نشستن در خانه و نگاه کردن به ریزش برف از پشت شیشه و نوشیدن چای گرم است.

از روستای آهار می‌توان هم به آبشار شکرآب رفت و هم به آبشار ده تنگه؛ هر دو مسیر، بسیار زیبا و فرح‌بخش است و از میان کوچه باغ‌های بسیار زیبا و درختان چنار و گردو و جوی‌های آب و آبشار‌های کوچک می‌گذرد، اما در اکثر تورهای گردشگری آبشار شکرآب در برنامه تور قرار گرفته است.

برای سفر به روستای آهار و پیاده‌روی تا آبشار شکرآب و همراه شدن با تورهای این منطقه باید از 52 تا 68 هزار تومان هزینه کرد.

22339

 

 

 

کد خبر 480325

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فاطیما EU ۰۶:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۹
    2 0
    کاش چندتا عکسم می ذاشتید فک کنم خیلی بهتر بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین