ایسنا نوشت: تعدادی از کارگران شرکت پویاغرب کرمانشاه در اعتراض به اینکه مدیرعامل این شرکت با سند منازل مسکونی آنها شش میلیارد تومان وام گرفته است، امروز ( اول آذر) مقابل استانداری تجمع کردند و خواستار احقاق حقوقشان شدند.

این کارگران معترض اظهار کردند: مدیرعامل شرکت سال 80 زمینی برای احداث منزل کارگران از مسکن و شهرسازی گرفت و مقرر شد هرکدام از کارگران برای منزل مسکونی خود پنج میلیون تومان نقدا بپردازند و چهار میلیون تومان نیز به صورت تسهیلات به آنها پرداخت شود.

این کارگران یادآور شدند: منازل مسکونی ما سال 86 تحویل شد و بر خلاف وعده‌ای که در ابتدای کار داده شده بود 14 میلیون تومان نقدی پرداخت کردیم و قرار شد مابقی آن را به صورت 20 میلیون تومان وام بپردازیم.

آنها افزودند: یکسال بعد از اینکه ما در خانه‌ها مستقر شدیم، مدیرعامل شرکت بدون اطلاع ما با سند زمین سه میلیارد تومان وام گرفته و در سال 89 نیز یک وام سه میلیارد تومانی دیگر گرفته است.

به گفته آنان همه شش میلیارد وامی که اخذ شده بدون اطلاع کارگران بوده ‌است.

معترضین خاطرنشان کردند: شهریور سال 89 و در حالیکه هیچ اطلاعی از شش میلیارد تومان وام نداشتیم، مدیرعامل شرکت برای تفکیک سندها ما را به دفترخانه برد و چند امضاء از ما گرفت که بعد متوجه شدیم برای محکم کاری از ما وکالت بلاعزل گرفته است.

آنها تصریح کردند: حالا با گذشت بیش از یازده سال از گرفتن این وام شش میلیارد تومانی، مدیرعامل شرکت اقساط آن را بازپرداخت نکرده و منازل همه ما در رهن بانک است.

کارگران شرکت پویا غرب کرمانشاه با اشاره به اینکه از طریق بانک متوجه شدند که خانه‌های آنان گرو است، ادامه دادند: حالا بانک می‌خواهد خانه‌های ما را به جای اقساط این وام ببرد و ما مال باخته شده ایم.

معترضین با اشاره به پیگیری‌های متعددشان برای حل این مشکل، عنوان کردند: حتی 20 میلیون تومان هم به وکیل دادیم، ولی هیچ کاری از پیش نبرد.

آنها یادآور شدند: پیگیری از مراجع قضایی هم انجام شده اما این فرد می‌گوید پولی برای پرداخت کردن ندارم و ما هم کاری نمی‌توانیم انجام دهیم.

به گفته این کارگران، آنها پس از اعلام شکایت خود به مراجع قضایی، از کار در شرکت پویا غرب اخراج شده اند، در حالیکه برخی از آنها 17 سال سابقه کار داشتند.

تعداد این کارگران معترض حدود 50 نفر است.

 

کد خبر 481112

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =