«قهرمانِ» اصغر فرهادی، برنده‌ جایزه اصلی جشنواره فیلم اسلو شد

هیات داوران جشنواره فیلم اسلو، با اهدای جایزه آینه نقره‌ای به «قهرمانِ» اصغر فرهادی، این فیلم را، اثری گیرا و غیرقابل پیش‌بینی معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی، برنده جایزه اصلی فستیوال فیلم «Films From the South» که بزرگ‌ترین جشنواره فیلم در اسلو نروژ است، شد. 

هیات داوران این جشنواره، درباره انتخاب «قهرمان» به عنوان فیلم برگزیده این دوره نوشته‌ است: «قهرمان، فیلمی گیرا و غیرقابل پیش‌بینی. آن‌چه به نظر دروغ مصلحتی و کوچک می‌رسد، عواقبی خواهد داشت. فیلم بسیار به زمانه‌ ما مرتبط است؛ فرهادی، تمام شخصیت‌ها را با خصوصیات و کیفیت اخلاقی و انسانی قابل ملاحظه‌ای معرفی می‌کند. هیات داوران علاقه‌مند است در پایان توجه را به شخصیت اصلی، رحیم (با بازی امیر جدیدی) جلب کند که با خصوصیات اخلاقی‌اش و ملایمتش ما را فریفته خود و همراه می‌کند.»

سی و یکمین دوره فستیوال «Films From the South» در ماه نوامبر در اسلو نروژ برگزار شد. جایزه «آینه نقره‌ای» که امسال به فیلم قهرمان اهدا شد، هر ساله به بهترین فیلم بخش مسابقه داده می‌شود.

۵۷۵۷

کد خبر 485093

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
    0 0
    قابل توجه کیهان و مقاله هنرمند ورشکسته اش!!!!
  • حسین IR ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
    0 0
    ای بابا، استکبار جهانی هی الکی جایزه میده به این فیلم تا لج شریعتمداری و کیهان رو در بیاره ، ای مرگ بر استکبار جهانی
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
    0 0
    این منتقد چی بود اسمش؟ یادم نمیاد. الان قیافه اون دیدن داره.
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
    0 0
    تا کور شود هر آنکه نتواند دید