به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان البرز، با توجه به گسترش روغن گیری دانههای روغنی به ویژه کنجد به روش سنتی با عنوان «روغنگیری در حضور شما» از هموطنان درخواست میشود به دلایل عدم اطمینان از مواد اولیه مصرفی مناسب خودداری کنند.
بنابراین گزارش، احتمال بالا بودن میزان آلودگی میکروبی از جمله کپک زدگی، سموم قارچی مانند آفلاتوکسین، شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه، عدم رعایت بهداشت دستگاههای روغنکشی طبق معیارهای استاندارد ملی، وجود برخی ناخالصیهای مضر در محصول نهایی وجود دارد.
همچنین فلزات سنگین و فسادپذیری روغن استحصالی به ویژه در اثر شرایط نامناسب بستهبندی و نگهداری خطرناک بوده و شهروندان از خرید و مصرف این گونه روغنها جلوگیری و از انواع روغن بستهبندی شده دارای علامت استاندارد معتبر استفاده کنند.
نظر شما