ورود وزارت دفاع به بیمارستان سازی/ وزیر دفاع: در ۱۸ ماه مرکز جامع خدمات سرطان می‌سازیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص خرید خدمت وزارت بهداشت از نیروهای مسلح و همکاری این وزارتخانه با طرح تحول سلامت گفت: برای موفقیت طرح تحول سلامت، هر گونه اقدام لازم را انجام خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ سردار سرتيپ دكتر حسين دهقان در حاشيه مراسم آغاز ساخت مركز تيپ 3 جامع خدمات سرطان كه در بيمارستان حضرت رسول اكرم (ص) برگزار شد درخصوص هزينه‌ها و زمان اتمام اين پروژه اظهار داشت: موضوع هزينه اهميت چنداني ندارد زيرا مطالعات كلي آن با هماهنگي همكاران ما در وزارت بهداشت انجام شده است و ما به دنبال اين هستيم تا بالاترين استانداردها را در اين پروژه به كار گيريم.

وي گفت: ممكن است در طول عمليات ساخت، برآورد ما از هزينه‌ها تغيير يابد اما مهم اين است كه بتوانيم يك مركز درجه يك و پيشرفته را بسازيم.

وزير دفاع افزود: مدت زمان بهره‌برداري از اين مركز 18 ماه خواهد بود و علاقمنديم كه تا پايان اين دولت ساخت 4 مركز جامع خدمات سرطان در كشور را به پايان برسانيم و طبق تفاهم نامه مراكزي ديگري در مشهد، ساري و اصفهان به بهره‌برداري خواهد رسيد.

وي درخصوص همكاري و پروژه‌هاي ديگري كه با وزارت بهداشت خواهند داشت اضافه كرد: درخصوص نحوه به كارگيري ظرفيت‌هاي درماني نيروهاي مسلح براي موفقيت طرح تحول سلامت هر اقدامي كه لازم باشد را انجام خواهيم داد.

بهره‌برداري از 200 مركز شيمي درماني تا سال آينده

سيدحسن هاشمي، وزیر بهداشت در حاشيه افتتاح بخش شيمي درماني سرپايي بيمارستان حضرت رسول اکرم(ص) و در جمع خبرنگاران ضمن اعلام اين خبر گفت: بخشي از منابع اين پروژه‌ها در طرح تحول سلامت ديده شده و بخشي نيز توسط خيرين و منابع دانشگاه‌هاي علوم پزشكي تامين خواهد شد.

حمايت‌هاي مالي در حوزه دارو براي بيماران صعب‌العلاج را بسيار مهم دانست و گفت: خوشبختانه از ابتداي طرح تحول سلامت شاهد حمايت قابل توجهي از هزينه‌هاي دارويي بيماران صعب‌العلاج هستيم به طوري كه پرداخت مردم در شهرها به 6 درصد و در روستاها به 6 درصد کاهش یافته است و اميدواريم در آينده بتوانيم با جايگزين كردن بخشي از يارانه‌ها، حمايت بيشتري از صعب‌العلاج داشته باشيم.

وزير بهداشت وضعيت كشورمان به لحاظ تجهيزات و امكانات مراكز شيمي درماني و حمايت از بيماران صعب العلاج را خوب و نه عالي عنوان كرد و گفت: براي ارتقاي شرايط موجود تلاش مي‌كنيم و تصور مي‌كنم به دليل وجود افراد نيكوكار و خير و همينطور انگيزه نيرومندي كه در بين همكاران و دولت و مجلس براي حمايت از بيماران صعب‌العلاج وجود دارد، به هدف مي‌رسيم.

دكتر هاشمي همچنين با بيان اين كه ساخت مراكز شيمي درماني نياز به اعتبارات مالي دارد، گفت: براساس توافق نامه اوليه نزديك به 1000 ميليارد تومان را يكي از شركت‌هاي زيرمجموعه براي 4 استان كشور تامين مي‌كنند كه خدمات در اين مركز در سطوح مختلف تعريف شده است.

وزير بهداشت در توضيح بيشتر درخصوص سطوح مخلتف ارائه خدمات در مراكز شيمي درماني اظهار داشت: در سطح يك و سطح اوليه این مراکز ،افراد، خدمات شيمي درماني دريافت مي‌كنند، در سطح دوم علاوه بر شيمي درماني خدمات راديوتراپي هم ارائه مي‌شود و بخش‌هاي بستري قرار دارند و در سطح سوم علاوه بر همه خدمات شيمي درماني و راديوتراپي، راديو سرجري (جراحي با استفاده از اشعه) و همه دستاوردهاي جديد درمان سرطان از جمله سلول درماني انجام خواهد شد.

۴۷۴۷

کد خبر 490581

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین