مهرنوشت ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۴۵ کیلومتر به خطوط هوایی فشار ضعیف برق چهارمحال و بختیاری افزوده شد.

روزبه هاشمی  اظهار داشت: ۱۴۵ کیلومتر به خطوط هوایی فشار ضعیف استان چهارمحال و بختیاری در سالجاری افزوده شده است.

وی افزود: در مدت مشابه سال قبل ۶۰ کیلومتر به به خطوط فشار ضعیف هوایی انتقال برق استان چهارمحال و بختیاری اضافه شده است.

مدیر عامل شرکت برق چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش تعداد فیدر های(مجموعه قطع و وصل ولتاژ) پنج کیلو وات در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: فیدر های پنج کیلو وات شرکت توزیع برق استان چهارمحال و بختیاری پنج درصد افزایش یافته است.

وی یادآور شد: هم اکنون در استان چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ فیدر وجود دارد که تعداد پنج عدد به مجموع فیدر های شرکت توزیع برق استان چهارمحال و بختیاری اضافه شده است.

مدیر عامل شرکت برق چهارمحال و بختیاری اظهار داشت:در سالجاری ۷۰ کیلومتر به خطوط فشار متوسط هوایی برق استان چهارمحال و بختیاری افزوده شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خطوط هوایی انتقال برق در خیابان کاشانی شهرکرد به صورت زیر زمینی می شود، اظهار داشت: مشکل قطعی برقی توسط حوادث طبیعی از جمله افتادن درخت بر روی خطوط هوای انتقال برق از معایب انتقال انرژی برق به صورت هوایی است که با زیر زمینی کردن خطوط انتقال انرژی برق از تلفات برق کاسته می شود.

 

کد خبر 491371

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار