«جنگ ستارگان» دیر رسید اما نامزد جایزه شد

شاید غیرمعمول به نظر برسد اما «جنگ ستارگان، نیرو برمی‌خیزد» یک هفته پس از اعلام نامزدهای جوایز انتخاب منتقدان به فهرست نامزدهای بهترین فیلم اضافه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «جنگ ستارگان، نیرو برمی‌خیزد» به عنوان یازدهمین نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم انتخاب منتقدان برگزیده شد. این فیلم که در زمان تصمیم‌گیری برای نامزدهای این جایزه هنوز به نمایش درنیامده بود با رای ویژه‌ی هیات مدیره به جمع نامزدهای این رشته اضافه شد.

اضافه شدن «جنگ ستارگان» تغییری در فهرست نامزدهای جایزه انتخاب منتقدان ایجاد نخواهد داد.

البته اضافه شدن یک فیلم به جمع نامزدها امر بی‌سابقه‌ای نیست چنانچه در سال 2000 فیلم «دورافتاده» با بازی تام هنکس نیز به دیرتر از موعد مقرر به فهرست نامزدها اضافه شده بود.

فهرست نامزدهای جوایز سالانه‌ی انتخاب منتقدان 14 دسامبر اعلام شد. «مکس دیوانه، جاده خشم» با 13 نامزدی در شاخه سینما گوی سبقت را از رقبا ربود و در شاخه‌ی تلویزیون «فارگو» با هشت نامزدی پیشتاز شد.

بیست و یکمین دوره‌ی جوایز انتخاب منتقدان 17 ژانویه با اجرای تی.جی میلر برگزار خواهد شد.

منبع : ورایتی / 22 دسامبر

۵۸241

 

کد خبر 491758

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین