پلیس نوشت ، معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان گفت: در راستای اجرای طرح تشدید برخورد با قاچاق کالا، ماموران این فرماندهی یک میلیارد ریال انواع کالای قاچاق را کشف و هشت قاچاقچی را دستگیر کردند.

فضل الله برزویی افزود : به دنبال دريافت اخباري مبني بر سوء استفاده قاچاقچيان از محورهاي ارتباطي استان براي حمل كالاي قاچاق، ماموران اداره مبارزه با قاچاق كالاي پليس آگاهي استان با همكاري ماموران فرماندهي انتظامي شهرستان لردگان، طرح مبارزه با قاچاق کالا را در محور "لردگان - بروجن" به مرحله اجرا گذاشتند.

معاون هماهنگ کننده فرماندهي انتظامي استان چهارمحال و بختياري افزود: ماموران پس از هماهنگي با مقام قضائي طي عمليات ايست و بازرسي در اين محور دو دستگاه اتوبوس، دو دستگاه وانت بار و چهار دستگاه خودرو سواري مشكوك به حمل كالاي قاچاق را متوقف كردند.

وي افزود: در بازرسي از اين خودروها مقادير زيادي كالاي خارجي قاچاق شامل: انواع لوازم خانگي و آشپزخانه، مواد خوراكي و نوشيدني، لوازم آرايشي و بهداشتي، لامپ و البسه به ارزش يك ميليارد ريال كشف شد.

برزوئي، با اشاره به معرفي متهمان به مراجع قضائي، از عموم مردم خواست هرگونه فعاليت قاچاقچيان كالا را براي اقدام سريع و ضربتي پليس، از طريق ارسال پيامك يا تماس تلفني به فوريت هاي پليسي 110 گزارش كنند.*

 

کد خبر 492093

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین