ایسنا نوشت: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مقرر شده تا مطالعاتی در زمینه مقابله و پیشگیری از آلودگی در کلانشهرها و مراکز استان‌ها که هم اکنون مطرح است، انجام شود.

معصومه ابتکار طی سفر به آذربایجان غربی در روز پنجشنبه، سوم دی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده در کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا تصمیماتی در زمینه اعتبارات و طرح‌ها اخذ و مقرر شد که طبق برنامه زمان‌بندی شده بعد از کلانشهرها، مراکز استان‌ها در بحث مقابله با آلودگی هوا مورد مطالعات جدی و بررسی‌های جامع قرار گیرند.

وی اضافه کرد: برنامه‌ها و طرح‌های طرح‌ریزی شده نیز به گونه‌ای اجرا می‌شوند که وضعیت آسیب زننده هوا را در اسرع وقت بررسی و اقدامات لازم را اخذ کرده و به طور صحیحی اجرا شوند.

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: همکاری‌های بین بخشی و اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی و نیز توسعه حمل و نقل عمومی در این زمینه دارای اهمیت ویژه‌ای است و به عنوان بهترین راهکار در زمینه جلوگیری از آلودگی هوا مطرح است.

ابتکار درباره هدف سفر خود به ارومیه گفت: در سفر به شهرستان ارومیه که به همراه برخی از نمایندگان وزارتخانه‌های مرتبط با احیای دریاچه ارومیه همراه است، برای بهبود محیط زیست شهری و استان که دولت در نظر دارد و نیز در باره مساله مهم دریاچه ارومیه برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی گفت: همچنین نشستی برای تبادل نظر با اساتید و کارشناسان و مدیران استانی درباره مسائل زیست محیطی و آلودگی هوا و مدیریت پسماند طرح‌ریزی شده است.

به گزارش اداره روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: دیدار میدانی از دریاچه ارومیه و نیز نشست با دانشجویان استان، نشست مطبوعاتی با خبرنگاران، حضور در شورای اداری آذربایجان غربی و نیز نشست با تشکل‌های زیست محیطی آذربایجان غربی از جمله برنامه‌های امروز است.
47304

 

کد خبر 492139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۳
    0 0
    تازه میخواهد که مطالعه جامع کنه. لابد میخواهید چندتا مشاورهم بگیرید و نونی به یک عده برسه. خدا بخیر کنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین