دستبد پلیس،پایانی بر 22سال فرار قاتل آبپخشی

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت:فرد شروری که در سال 72باشلیک گلوله خانمی را در شهر آبپخش از توابع شهرستان دشتستان به قتل رسانده و متواری شده بود در یک عملیات پلیسی شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش خبرآنلاین، سردارحیدرعباس زاده در شرح جزییات بیشتری از این عملیات پلیس اظهارداشت:این قاتل شرور در زمان حادثه 34سال داشت وبا شلیک گلوله خانمی به هویت"گ_د"را کشته و به خارج از استان متواری شده بود.
وی افزود:این مجرم متواری در شهر بندرعباس زندگی جدیدی را شروع کرده بود که با توجه به تاکید جدی مبنی بر شناسایی قاتلین و مجرمین فراری استان در سنوات گذشته ، پرونده این قتل پس از 22 سال در دستور کار مجدد کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان بوشهر تصریح کرد:تیم های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس آگاهی استان پس از دریافت دستورات و رهنمودهای لازم با بهرگیری از توانمندیهای تکنیکی و تاکتیکی جدید پس از 5ماه کار پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه متهم در شهر بندرعباس شدند.
به گفته سردار عباس زاده با اعزام تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان بوشهر به شهر بندرعباس این قاتل متواری بامداد امروز(جمعه) دستگیر و در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کرده است.

کد خبر 492373

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار